StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Відправив на аборт, розпускав руки: "Валюха" зі "Сватів" розповіла, як її принижував чоловік

23 вересня 2023, 12:26
Кравченко все ж народила дочку Анну, а з другою вагітністю пішла на аборт.
1695461110-8003.jpg
У Тетяни Кравченко є дочка Анна / Колаж Главред, фото Стархіт

Актриса-путіністка Тетяна Кравченко, яка частенько потрапляє в п'яні скандали розповіла про життя зі своїм чоловіком, який ображав її навіть розпускав руки.

Про це вона розповіла в інтерв'ю пропагандистському телеканалу "Росія".

Від свого другого чоловіка продюсера Дмитра Гербачевського Кравченко народила дочку Анну. Але її другий чоловік абсолютно не хотів дітей і всіляко це демонстрував.

відео дня

"Діма не був щасливий, коли з'явилася Аня. Він навіть з пологового будинку зустрічав мене, будучи з похмілля. Я плакала. А він, виявляється, так святкував, що не встиг купити ні ліжечко, нічого. Мені подружка допомагала. Ну не потрібні йому діти. Ось і Анечка зараз дітей не хоче. У неї прекрасний молодий чоловік, вони живуть разом, але вона не хоче дітей! І він не хоче", — заявила путініста і любителька випити Кравченко.

Вона також поділилася тим, як чоловік змусив її зробити аборт.

"Діма сказав, щоб я аборт зробила. А я вмовляла, мовляв, давай народжу. Пробачити йому не можу! З легкістю позбулася Діми. Досі не страждаю. Ось така він людина, немає у нього почуття батьківства. Руки став розпускати - це огидно. Я йшла від нього, тікала. Один раз вигнала його, він пішов. Навіть боялася його. Більше він не прийшов. І розлучилася. Він навіть не знав, що я розлучився з ним. Але любов у мене була. Ну, і Бог з ним. Мені потрібна сім'я. У мене є дочка, театр, мої подружки", — розповідає зірка.

Нагадаємо, раніше зірка комедійного серіалу "Свати", російський актор і досвідчений путініст Федір Добронравов, несподівано заговорив про повернення свого улюбленого проекту. Такий коментар він дав російському пропагандистському ЗМІ.

Раніше в Мережу потрапило свіже фото путіністки Кравченко, яке налякало глядачів - 69-річна актриса різко постаріла і виглядає не дуже добре.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти