StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Помстився, а потім кайфуєш від цього": путініст Стас Михайлов відвів душу на Аллі Пугачовій

26 серпня 2024, 10:18
1294
Путініст Стас Михайлов заявив, що намагається стримуватися, коли злиться.
Стас Михайлов, Алла Пугачева
Стас Михайлов коротко висловився про Аллу Пугачову / колаж: Главред, фото: instagram.com/stas_mihailoff/, instagram.com/alla_orfey/

Російський співак Стас Михайлов, який у захваті від терористичного вторгнення РФ в Україну, раніше видав, що всі знаменитості, які виїхали з Росії, ще "приповзуть на колінах назад". Це висловлювання прокоментувала Алла Пугачова і порадила путіністу "шурувати заробляти, поки може".

Днями ж Михайлов засвітився на конкурсі "Нова хвиля" разом із дружиною Інною і журналісти країни-терориста РФ вирішили дізнатися, як співак ставиться до Примадонни.

відео дня

"Я не ображав її. Побажав їй здоров'я, удачі, благополуччя", - боягузливо сказав любитель диктатора Путіна.

Потім Михайлов почав розхвалювати своє виховання і самовладання.

"Я міг розлютитися раніше, але зла не бажав нікому і ніколи. Мене батько з дитинства вчив однієї просто речі: "Живи з відчуттям того, що тобі повинні, але не ти. Не роби так, що ти помстився, а потім кайфуєш від цього". Я - дуже гаряча людина, але намагаюся себе стримувати. А з роками починаю розуміти: "Бог усіх розсудить". Є речі, на які не треба звертати уваги", - заявив Михайлов.

Хто такий Стас Михайлов?

Станіслав Володимирович Михайлов - російський естрадний співак, автор пісень, актор і продюсер; народний артист Російської Федерації (2022).
У 2022 році підтримав криваве вторгнення Росії в Україну, заявивши, що "Росія ніколи не вела війну з Україною", аргументував підтримку наративом російської пропаганди про "звільнення" України.

Стас Михайлов - останні новини по темі

Зазначимо, Стас Михайлов настільки захопився б'юті-процедурами, що у жовтої преси країни-окупанта тепер його зовнішність викликає регіт, а віддані шанувальниці просто перестають його впізнавати на нових фото.

А також Гарік Кричевський розповів, чому зверхньо ставиться до пропутінського співака і не бачить у ньому для себе загрози. Він дотепно розкрив таємницю популярності Стаса Михайлова в країні-агресорі.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти