StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Гарік Кричевський розкрив страшну таємницю путініста Стаса Михайлова

16 січня 2024, 23:58
4079
Виконавець "Кияночки" назвав справжню причину, через яку його часто плутали пропагандистським співуном.
Гарік Кричевський, Стас Михайлов
Гарік Кричевський про Стаса Михайлова - шансоньє розкрив історію путініста / колаж: Главред, фото: instagram.com/garikkrichevskyi, facebook.com/Stas.Mikhaylov.Official

Український шансоньє Гарік Кричевський на сцені більше 30 років, за які встиг сформувати самобутній і цілком впізнаваний артистичний образ. Коли він здобув популярність, йому на п'яти став наступати інший співак - путініст-пропагандист Стас Михайлов.

Артистів часто порівнюють тому що пісні вони пишуть і виконують в одному жанрі. Кричевському конкуренція з Михайловим була неприємна, проте ніколи не була страшна. Ні в минулому, коли їхні творчі шляхи могли перетнутися, ні зараз, коли Гарік підтримує Україну, а Стас - лиже руки директору країни на болотах і радіє вбивствам українців.

У своєму інтерв'ю УНІАН Кричевський розповів, чому зверхньо ставиться до пропутінського співака і не бачить в ньому для себе загрози. Він дотепно розкрив таємницю популярності Михайлова в країні-агресорі.

відео дня

"Все набагато страшніше. Стас Михайлов з'явився на сцені років на 20 пізніше за мене. Більш того, деякий час він виглядав так само, як і я. Він просто "злизав" мій образ. Тому нас навіть плутали. Це був жахливий період мого життя, коли мене плутали зі Стасом Михайловим. Потім він змінив стиль, я постарів, і все пройшло", - розмірковує шансоньє.

Раніше стало відомо, як співачка-зрадниця Asti відкупилася від скандальної вечірки у Насті Івлєєвої. Колишня українка так тряслася за рублі і свою популярність в країні на болотах, що пішла на мерзенну угоду з окупантами.

Також з'явилися подробиці про те, чому розлучилася ведуча-путіністка Лєра Кудрявцева. Новина про те, що вона пішла від свого молодого чоловіка, породила чимало чуток.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти