StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Скасували виставу "про Маріуполь" і піаніста Путіна: Бідняков звернувся до українців

25 січня 2024, 18:09
Українці в Італії не дали агресору Росії поширити свої пропагандистські наративи - у Модені було зірвано "спектакль про звільнений Маріуполь".
Скасували виставу 'про Маріуполь' і піаніста Путіна: Бідняков звернувся до українців
Бедняков закликав українців у Європі не відвідувати російські культурні заходи / Колаж: Главред, фото: Insragram А. Беднякова, Маріупольська міськрада

Відомий український телеведучий, актор Андрій Бедняков подякував українцям в Італії за те, що вони у Модені зірвали пропагандистську виставу про нібито звільнений окупантами Маріуполь, а у Римі скасували виступ пропагандиста Путіна, який грав на роялі біля зруйнованого російськими військами Маріупольського драматичного театру.

У своєму Instagram він записав звернення і подякував українцям за вчинки.

"Хотів висловити величезну повагу і подяку українській діаспорі, яка проживає в Італії, а конкретніше в місті Модена. Хто не знає, нещодавно в цьому містечку мав відбутися один російський пропагандистський захід - вистава про те, як росіяни "відбудовують" український Маріуполь, які "щасливі" люди нарешті, що прийшла туди Росія і "звільнила" їх від України. Тобто звичайне російське пропагандистське лайно! Але коли про це дізналися наші українці, які там проживають, вони почали робити все можливе, а деколи й неможливе, щоб скасувати цей захід. Вони виходили на акції протесту, вони стукали в усі двері, вони намагалися достукатися до влади. І вони це зробили!" - захоплено сказав Бедняков.

відео дня

Також він подякував і тим українцям, які живуть у Римі і скасували концерт путінського піаніста.

"Це той самий чоловічок, який приїхав і своїми кривавими пальчиками на кривавому роялі почав грати біля зруйнованого драмтеатру в Маріуполі, на який Росія скинула дві авіабомби і вбила сотні цивільних людей, що переховувалися всередині від обстрілів", - сказав ведучий.

Крім того, телеведучий додав, що російська пропаганда витрачає сотні мільйонів доларів, щоб показати свою так звану історію і правду. Іноземці можуть побачити спотворену реальність.

"У мене величезне прохання до всіх українців, які проживають в інших країнах. Якщо ви бачите таке лайно, якщо ви бачите такі афіші десь в Інтернеті або на парканах, виходьте на протести, скасовуйте такі заходи, беріть приклад із тих, хто в Італії. Тому що росіяни не мають права їздити і брехати, переконувати світ, що "все добре і вони такі класні". Спасибі всім тим, хто це зробив в Італії", - наголосив Андрій Бедняков.

Раніше Бедняков розповів, як вів Х-фактор із Марченко - зокрема, він зазначив, що дружина Медведчука поводилася відсторонено. Марченко єдина в проекті, хто з ним не контактував.

До речі, восени Бедняков привітав дружину серією невдалих фото. Він подякував Коротковій за підтримку і висловив надію, що їм ще вдасться приїхати до Маріуполя.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти