StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Після першої появи: стан здоров'я Кейт Міддлтон різко змінився

6 березня 2024, 17:28
Принцеса вже запланувала першу появу в громадськості та повернення до своїх обов'язків.
Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон повертається до своїх обов'язків / колаж: Главред, фото: royal.uk/

Принцеса Кейт Міддлтон, після операції, днями вперше була зафіксована на фото. Сьогодні ж на офіційному сайті Британської армії з'явилася інформація, коли Міддлтон повертається до своїх обов'язків.

Кейт буде на генеральній репетиції кінного параду 8 червня, який відбудеться в Лондоні, повідомили на сайті. Міддлтон інспектуватиме підготовку до великого параду на честь святкування офіційного дня народження монарха.

відео дня

Принцеса буде присутня на заході як полковник Ірландської гвардії - це звання їй присвоїв король Чарльз у 2022 році. До того ж Міддлтон найняла нового особистого секретаря, що ще раз доводить, що вона готова повернутися до звичного життя.

Можна зробити висновок, що стан здоров'я Кейт Міддлтон значно покращився, адже днями вона вперше з'явилася на людях і вже відомі її плани в рамках обов'язків королівської сім'ї.

Хто така Кейт Міддлтон

Кетрін Міддлтон або принцеса Уельська - дружина спадкоємця британського престолу принца Уельського Вільяма. Після весілля отримала офіційний титул Її королівська високість герцогиня Кембриджська Кетрін. 29 квітня 2011 року Кетрін вийшла заміж за онука британської королеви Єлизавети II і другого в черзі на британський престол, принца Вільяма. Вінчання відбулося у Вестмінстерському абатстві в Лондоні, на яке було запрошено 1900 осіб. Пара виховує трьох дітей: принца Джорджа, принцесу Шарлотту і принца Луї.

До речі, останніми роками Кейт Міддлтон набирає більшої популярності у своїх підданих, а також вплив, який, за деякими даними, дратує самого короля Великої Британії Чарльза III.

Додамо,шанувальники Кейт Міддлтон засмучені тим, що палац приховує інформацію про те, як йдуть справи у принцеси.

А також Кейт Міддлтон дала зрозуміти, що хоче, щоб життя її дітей - принца Джорджа, принцеси Шарлотти та принца Луї залишалося максимально нормальним на період її відновлення.

Читайте більше про Кейт Міддлтон:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти