StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Лоліта Мілявська відмовилася їхати на окупований Донбас після "голої вечірки"

14 березня 2024, 12:51
Концерти на окупованих територіях будуть нещирими, вважає співачка.
Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська розповіла, чому не хоче співати перед окупантами / колаж: Главред, фото: t.me/lolitamilyavskaya

Співачка Лоліта Мілявська лише нещодавно повернулася до годівниці шоу-бізнесу країни-агресора після скасування через "голу вечірку". Поки артистка сиділа без роботи, вона регулярно скаржилася в соцмережах на безгрошів'я, нудьгу і самотність.

Проте "відмивання гріхів" у стилі Філіпа Кіркорова - пара концертів на окупованих територіях України перед загарбниками з країни-агресора - вона вважає неприйнятним.

У нещодавньому інтерв'ю для росЗМІ Мілявська навідріз відмовилася відвідувати окупований Донбас, бо не хоче виглядати так, начебто готова повернути прихильність глядачів і кремля в будь-який спосіб.

відео дня

"Філіпом Кіркоровим пишаюся, захоплююся ним. Ні, я не планую їхати на Донбас. Я не вважаю це потрібним. Я була в Донецьку і в Луганську. Мене не можна звинуватити в тому, що я не їздила. Я не хочу, щоб це виглядало навмисно. Узяла, поїхала... Щоб що? Мені багато хто пише з Донецька і Луганська. Кажуть, нічого тут робити. Що це ви почали їздити? Нам зараз не до пісень", - каже Лоліта Мілявська.

До слова, тут Лоліта злукавила, адже після "голої вечірки" вона спершу намагалася довести свою відданість країні-окупанту. Щоправда, безрезультатно.

Хто така Лоліта Мілявська

Лоліта Мілявська - естрадна співачка, актриса, телеведуча, режисер і продюсер українського походження, яка у військовому нападі РФ на Україну підтримала країну-терориста Росію.

Раніше український актор Віктор Андрієнко розповів, як затятий путініст Станіслав Садальський принижував Руслану Писанку в Москві. Утім, покійна зірка сміливо дала йому відсіч.

Також стало відомо, що відому балерину Ільзе Лієпу президент Литовської Республіки Гітанас Науседа позбавив литовського громадянства за відкриті симпатії до країни-окупанта.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти