StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Остапчук знову на межі розлучення: пара не живе разом

14 вересня 2022, 09:01оновлено 14 вересня 2022, 09:44
В особистому житті телеведучого постійно відбуваються зміни, які потрапляють в публічний простір.
Володимир Остапчук
Володимир Остапчук / Instagram

Український телеведучий Володимир Остапчук, який конфліктує з колишньою дружиною і практично не бачиться з дітьми, знову знаходиться на межі розлучення, але вже зі своєю новою дружиною Христиною Гірник.

Про це стало відомо завдяки програмі Слави Дьоміна, який і поділився новиною про те, що у пари дійсно є труднощі і вони не живуть разом, пише ТСН.

"Знаю, що у пари є певні проблеми. Але поки до розлучення не доходить. Єдине, що відомо, що Вова і Христина зараз не живуть разом. Яка саме причина-невідомо, але кажуть, що це сталося після того, як Володимир поїхав до Канади до своїх дітей. І зараз Остапчук знаходиться в Італії, а Христина знаходиться в Києві вже в своїй квартирі", - сказав Дьомін.

відео дня

Шанувальники пари звернули увагу на те, що вони практично не публікують спільні фото. Крім того, жоден з них не коментує ситуацію.

Нагадаємо, раніше Володимир Остапчук нарешті зустрівся з дочкою і сином, яких його колишня дружина вивезла до Канади і не відповідала на його телефонні дзвінки.

Як написав телеведучий на своїй сторінці в Instagram, щасливий тато поділився фотографіями, де він на пляжі грає з дітьми на піску. "Тут як море, тільки водичка не солона", - написав він.

Він також написав, що знаходиться в легкому шоці від того, наскільки його Еван і Емілія стали красивими.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти