StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Знову за старе: Мурат Налчаджиоглу втретє одружується

4 березня 2024, 17:00
Нова обраниця турецького бізнесмена, модель Анастасія Foxy, засвітила великий камінчик на безіменному пальці.
Мурат Налчаджиоглу, Анастасія Foxy
Мурат Налчаджиоглу подарував Анастасії Foxy дорогоцінну каблучку / колаж: Главред, фото: instagram.com/muratnalca, instagram.com/anastasija_foxy2

Українська візажистка Лілія Реус, друга дружина Мурата Налчаджиоглу, стверджує, що турецький бізнесмен все ще пов'язаний з нею офіційними узами шлюбу. Це не завадило йому в січні представити всьому світу свою нову кохану - українську модель Анастасію Foxy.

Закохана пара, чиї стосунки розвиваються дуже стрімко, вже живе разом, а нещодавно вирушила на закордонний відпочинок. Який, як виявилося, був присвячений Дню народження Фоксі.

На свято кохана Налчаджиоглу отримала недвозначний сюрприз - дорогоцінну каблучку, яка ідеально сіла на її безіменний палець. Фото з прикрасою модель показала у своєму блозі в Instagram з підписом: "Мій найдобріший ранок".

відео дня

Пара поки не розкриває, чи була каблучка обручкою, або ж це просто пам'ятна прикраса на честь свята. Фоксі, схоже, анітрохи не бентежить, що Налчаджиоглу все ще одружений, а його шлюб з Реус тривав близько чотирьох місяців. Закохані просто насолоджуються товариством одне одного.

Мурат Налчаджиоглу, Анастасія Foxy
Мурат Налчаджиоглу подарував Анастасії Foxy дорогоцінну каблучку / instagram.com/anastasija_foxy2

Хто такий Мурат Налчаджиоглу?

Мурат Налчаджиоглу - турецький бізнесмен. Колишній чоловік співачки Ані Лорак (2009-2019), батько її єдиної доньки Софії (2011). Живе на дві країни - Україну і Туреччину.

Раніше українська акторка Анна Саліванчук вперше прокоментувала розлучення з чоловіком-нардепом Олександром Божком, який, за чутками, підіймав на неї руку.

Також співачка Оля Цибульська з гумором прокоментувала новий роман шоумена Володимира Остапчука з молодою журналісткою Катериною Полтавською.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти