StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Онкохвору Кейт Міддлтон відвезли в невідомому напрямку: деталі

25 березня 2024, 12:44
Кейт Міддлтон покинула палац у Віндзорі після того, як зізналася, що у неї рак.
Кейт Міддлтон, принц Вільям
Кейт Міддлтон із сім'єю полетіла з Віндзора / колаж: Гларед, фото: instagram.com/princeandprincessofwales/

Днями принцеса Кейт Міддлтон поділилася, що перебуває на початковому шляху лікування від онкозахворювання. Вона мужньо переносить хіміотерапію і робить все, щоб бути здоровою.

Зазначимо, кілька місяців тому Кейт Міддлтон перестала з'являтися в громадськості після операції на черевній порожнині. Шанувальники принцеси були здивовані, куди ж вона зникла.

Як виявилося, через деякий час після операції, прийшли результати гістології, ймовірно, вони і показали, що новоутворення злоякісне.

відео дня

Кейт і її близькі були настільки вражені результатами аналізів, що довго не могли відійти від шоку. Потім принцеса почала проходити хіміотерапію і боротися за життя.

Зараз же з'явилася інформація, що Міддлтон залишила свій будинок у Віндзорі разом із чоловіком і дітьми. Полетіли вони на вертольоті в невідомому напрямку.

Припускають, що сім'я вирушила у свій маєток Анмер-Холл у Норфолку. Там вони проведуть великодні канікули, повідомляє Mirror.

Хто така Кейт Міддлтон

Кетрін Міддлтон або принцеса Уельська - дружина спадкоємця британського престолу принца Уельського Вільяма. Після весілля отримала офіційний титул Її королівська високість герцогиня Кембриджська Кетрін. 29 квітня 2011 року Кетрін вийшла заміж за онука британської королеви Єлизавети II і другого в черзі на британський престол, принца Вільяма. Вінчання відбулося у Вестмінстерському абатстві в Лондоні, на яке було запрошено 1900 осіб. Пара виховує трьох дітей: принца Джорджа, принцесу Шарлотту і принца Луї.

До слова, останніми роками Кейт Міддлтон набирає велику популярність у своїх підданих, а також вплив, який, за деякими даними, дратує самого короля Великої Британії Чарльза III.

Нагадаємо, перша леді України Олена Зеленська підтримала принцесу Кейт Міддлтон у важкий для королівської сім'ї час.

А також Шеннен Доерті, яка страждає від четвертої стадії раку грудей, звернулася до принцеси Кейт Міддлтон, у якої нещодавно теж знайшли онкологічну хворобу.

Читайте більше про Міддлтон:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти