StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Це все наша Настя": Потап висловився про Настю Каменських

30 квітня 2024, 12:17
273
Потап зробив нову заяву про свою дружину Настю Каменських на тлі прем'єри її нового кліпу, який наробив багато галасу в ЗМІ.
Настя Каменських, Потап
Потап захопився Настею Каменських / колаж: Главред, фото: instagram.com/kamenskux/

Український репер Потап привітав Настю Каменських з прем'єрою кліпу на трек Moloko і перерахував усі її хороші якості.

На своїй сторінці в Instagram Потап опублікував новий пост, у якому розхвалив Каменських.

"Цей проєкт мав стартувати ще до війни, але все змінилося... NK за цей час зробила неймовірний стрибок уперед як артистка, як людина, як співачка!" - написав Потап.

відео дня

Він також перерахував досягнення дружини: концерти, донати, інтерв'ю, зйомки по всьому світу і тур в Україні "з неймовірною програмою в повному Палаці "Україна".

"Це все наша Настя! Я кажу "наша", тому що її талант належить усім нам, її шанувальникам і шанувальникам! Її неможливо не любити і не зачаровуватися, а її цілеспрямованості можна позаздрити! Вона чітко йде до своєї мети! Її люблять і поважають у міжнародному світі музики, вона несе радість, гумор і любов!" - зазначив Потап.

Хто такий Потап?

Олексій Андрійович Потапенко (сценічне ім'я - Потап) - український продюсер, автор і виконавець пісень, режисер, сценарист, композитор, телеведучий, майстер спорту з водного поло, Заслужений артист України (2020).Учасник і продюсер таких музичних колективів, як "Потап і Настя", "Время и Стекло", MOZGI та ін., разом із якими написав і випустив понад 300 пісень, повідомляє "Вікіпедія".

Потап - останні новини по темі

Зазначимо, Потап 6 квітня дав перший від початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну концерт - але в Німеччині, з російськомовним репертуаром і в клубі, який давно облюбували для виступів артисти-путіністи.

А також у мережі з'явився короткий ролик, де Потап поливає свою голову молоком під пісню дружини Насті Каменських "Молоко". Також за допомогою молока він вирішив виголити обличчя.

Читайте більше про Потапа:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти