StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Потап на відео полив свою лисину молоком заради Насті Каменських

19 квітня 2024, 00:12
Самоіронія музичного продюсера перестає бути смішною і починає лякати.
Потап на відео полив свою лисину молоком заради Насті Каменських
Потап новини - Потап облився молоком під пісню NK / коллаж: Главред, фото: instagram.com/realpotap

Українська співачка NK, вона ж - Настя Каменських, готується до виходу нового треку під назвою "MOLOKO". Фрагменти кліпу, які вже гуляють Мережею, багато хто визнав занадто епатажними, за що артистку почали хейтити.

Потап, як чоловік Каменських та її музичний продюсер, вирішив підтримати зірку. Однак спосіб для цього він вибрав вельми незвичайний.

На його сторінці в TikTok з'явився короткий ролик, де музикант поливає свою голову молоком під пісню дружини. Також за допомогою молока він вирішив поголити обличчя.

відео дня

У коментарях до відео з Потапенком деякі його підписники припустили, що так і виглядатиме фінальна версія кліпу "MOLOKO". Інші - вправлялися в дотепності за рахунок музичного продюсера: "Коли забув випити пігулки", "Не звертайте уваги. Зараз весна. У діді обострєніє", "Влад Яма, ви найкращий!", "Якби Брітні Спірз була Потапом" тощо.

Потап
Потап новини - Потап облився молоком під пісню NK / колаж: Главред, фото: tiktok.com/@potapreal

Хто такий Потап?

Олексій Андрійович Потапенко (сценічне ім'я - Потап) - український продюсер, автор і виконавець пісень, режисер, сценарист, композитор, телеведучий, майстер спорту з водного поло, заслужений артист України (2020).Учасник і продюсер таких музичних колективів, як "Потап і Настя", "Время и Стекло", MOZGI та ін., разом із якими написав і випустив понад 300 пісень, повідомляє "Вікіпедія".

Потап - останні новини:

Раніше український співак і музичний продюсер Потап, який виїхав з України під час повномасштабної війни, потрапив у скандал через німецьку афішу, в якій він значився "артистом російського ретро".

Також Потап публічно звернувся до Насті Каменських із проханням не кидати його. Його пасаж зіркова дружина залишила без уваги, що багатьом здалося дивним на тлі чуток про розлучення пари.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти