StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Новий скандал: Потап у Німеччині співав російською в проросійському клубі

8 квітня 2024, 10:59оновлено 8 квітня, 11:31
Відомий український репер Олексій Потапенко, він же Потап, 6 квітня дав концерт у Німеччині - і миттю спричинив великий скандал в українському сегменті Мережі.
Потап
Потап виконав попурі зі своїх російськомовних хітів і хітів свого авторства / колаж Главред, фото УНІАН і скріншот із відео

Відомий український реп-виконавець і продюсер Потап (Олексій Потапенко) 6 квітня дав перший від початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну концерт - але в Німеччині, з російськомовним репертуаром і в клубі, який давно облюбували для виступів артисти-путіністи. На інцидент звернув увагу спеціалізований портал "Музвар".

Разом із Потапом на сцені співали учасник його продюсерського проєкту - поп-гурту MOZGI - під псевдонімом Dred і ді-джей. А ось усі жіночі партії з потапівських хітів виконувала не його дружина Настя Каменських, а якась співачка Дар'я Шевченко.

Потап

На сцені клубу репер виконав старі хіти гуртів MOZGI і "Время и Стекло" і, звісно, колективу "Потап і Настя". Ба більше, клуб Kingzclub Villingen-Schwenningen, де проходив концерт, давно славиться своєю проросійською позицією. Зокрема, туди з концертами проїжджало чимало російських артистів-путіністів, які підтримують війну в Україні, а в лютому цього року в клубі взагалі проводили так звані "російські ночі".

відео дня
Новий скандал: Потап у Німеччині співав російською в проросійському клубі

Сам Потап скандал поки що не прокоментував. Проте з його сторінки в Instagram зрозуміло, що він 6 квітня виступав у вищевказаному клубі - і зробив відповідну позначку.

Потап

Хто такий Потап?

Олексій Андрійович Потапенко (сценічне ім'я - Потап) - український продюсер, автор і виконавець пісень, режисер, сценарист, композитор, телеведучий, майстер спорту з водного поло, Заслужений артист України (2020).Учасник і продюсер таких музичних колективів, як "Потап і Настя", "Время и Стекло", MOZGI та ін., разом із якими написав і випустив понад 300 пісень, повідомляє "Вікіпедія".

Потап скандали - останні новини:

Раніше український співак і музичний продюсер Потап, який виїхав з України під час повномасштабної війни, потрапив у скандал через німецьку афішу, в якій він значився "артистом російського ретро".

Також Потап публічно звернувся до Насті Каменських із проханням не кидати його. Його пасаж зіркова дружина залишила без уваги, що багатьом здалося дивним на тлі чуток про розлучення пари.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти