StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Вона могла вижити": охоронець принцеси Діани розкрив подробиці смертельної ДТП

15 серпня 2022, 18:03
Одна маленька деталь, упущена через неуважність, коштувала життя Королеві сердець, її коханому, і їх охоронцеві.
Принцеса Діана
Смерть принцеси Діани - охоронець розкрив подробиці / instagram.com/dukeandduchessofcambridge

31 серпня відбудеться 25-а річниця з дня загибелі принцеси Уельської, леді Діани Спенсер. Вона потрапила в автомобільну катастрофу в Парижі. Її супутники, охоронець Анрі Поль і її коханець, мільярдер Доді аль-Файєд, загинули на місці. Другий охоронець, Тревор Ріс-Джонс, вижив, але не пам'ятає подій того дня. Діана померла через дві години після ДТП в одній з паризьких лікарень.

Інший охоронець принцеси, Лі Сансум, якого вона прозвала Рембо, розповів британському виданню The Sun, що в той фатальний вечір він міг перебувати в машині Спенсер і аль-Файєд. Він та Ріс-Джонс тягнули соломинку, хто відправиться на чергування. Ріс-Джонс програв.

Сансум картає себе за те, що так легковажно ставився до своєї роботи. Навіть через 25 років він все ще впевнений, що міг запобігти смерті Леді Ді.

відео дня

"Коли я дізнався, що вони не були пристебнуті ременями безпеки під час аварії, я зрозумів, чому вони не вижили. Цього не повинно було статися. Для сім'ї було стандартною практикою пристібатися ременями безпеки. Це був наказ від боса, батька Файєда. Доді, втім, ненавидів пристібатися ременями безпеки, і я завжди наполягав на цьому",- згадує Сансум.

Колишній охоронець переконаний, що якби він тоді вийшов на зміну, він би переконав принцесу Діану і її коханого пристібнутися. У такому випадку, навіть якщо аварія була неминуча, вона б не стала фатальною для трьох людей включаючи Королеву сердець.

Раніше герцоги Кембриджські разом відвідали публічний захід, під час якого Кейт Міддлтон зняла обручку. У ЗМІ підозрюють між подружжям сварку через роман принца Вільяма на стороні.

Також 40-річна герцогиня Кембриджська, Кейт Міддлтон, показала витончені щиколотки і засмаглі коліна під час Гран-прі Великобританії з вітрильного спорту в Плімуті.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти