StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Він брехав усім": друг Меттью Перрі здивував зізнанням про його останні дні

17 грудня 2023, 14:23
1469
Друг зірки серіалу Друзі Меттью Перрі заявив, що актор всім брехав про свою відмову від наркотиків і продовжував вживати заборонені речовини.
Перрі, похорон
Перрі, за словами його друга, і не думав припиняти вживати речовини / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

Друг відомого американського актора і зірки легендарного ситкому "Друзі" Меттью Перрі здивував зізнанням про його останні тижні перед смертю. Про це він заявив у коментарі британському таблоїду Daily Mail.

Близький друг зірки серіалу "Друзі", який побажав залишитися анонімним ‒ заявив, що артист"ніколи не був чистий". Він переконує, що Перрі зовсім не припиняв вживати наркотики (адже його залежність від таких речей була вже занадто сильною).

Більш того, артист каже, що актор навіть сам собі не міг зізнатися, що він – залежний.

відео дня

"Він брехав усім, що був чистим. Він ніколи не був чистим. Це дуже сумно. Найбільше він брехав, мабуть, самому собі. Він міг бути досить маніпулятивною людиною, коли мова йшла про його боротьбу з вживанням, але це була така боротьба, і він боровся щодня до кінця", – висловився він.

Нагадаємо, Меттью Перрі був знайдений мертвим у своєму будинку в Лос-Анджелесі 28 жовтня 2023 року в результаті утоплення у віці 54 років.

Раніше в мережі з'явилися нові Лякаючі фото 47-річної зірки фільму "Американський пиріг" Тари Рейд. Останні кілька років артистці сильно дістається від преси через її експериментів із зовнішністю.

Також 58-річна "Кері Бредшоу", актриса Сара Джессіка Паркер розповіла, в чому секрет її догляду за обличчям і тілом. Артистка зізналася, що на косметиці вона економить.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти