StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ольга Сумська показала архівні сімейні фото з дочкою-мовчункою

8 січня 2024, 12:09
Ольга Сумська показала архівні фотографії з дочками і покійною мамою з її останнього дня народження і поділилася душевними переживаннями.
Ольга Сумська, Антоніна Паперна
Ольга Сумська та Антоніна Паперна / колаж Главред, фото Instagram і Facebook

Легенда українського кіно і театру Ольга Сумська поділилася з шанувальниками архівними фото, на яких вона зображена зі своєю мамою Ганною Іванівною, яка пішла з життя пару років тому, і двома доньками ‒ молодшою, Ганною Борисюк, і старшою ‒ Антоніною Паперною (яка багато років живе в країні-агресорі РФ і ні слова не говорить про війну, яку диктатор Володимир Путін розв'язав проти України).

Крім того, Сумська окремо опублікувала Stories, де згадала щасливі роки життя з мамою. Пізніше актриса також додала кадри з Мережі, на яких мова йде про подяки мамі.

7890

Разом з сімейними фотографіями Сумська поділилася своїми душевними переживаннями. Зокрема, актриса розповіла, що дуже сумує за своєю покійною мамою.

відео дня

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що молодша дочка Ольги Сумської Анна Борисюк поділилася своїми переживаннями про Паперну, з якою до війни та її втечі до Москви була дуже близька.

Також мовчання порушив російський зять Ольги Сумської, актор Володимир Яглич. Як і Паперна, він дуже довго ховав голову в пісок, і намагався дотримуватися позиції про "артистів поза політикою".

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти