StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Охлобистін вибачився перед Макаревичем

11 липня 2022, 23:19
Охлобистін почав вибачатися перед деякими зірками.
Охлобистін
Охлобистін в черговий раз виступив із заявою / УНІАН

Колись популярний актор-українофоб Іван Охлобистін, який мав намір поїхати воювати в Україну і заявляв, що буде всіх вбивати, несподівано вирішив покаятися перед музикантом Андрієм Макаревичем, який підтримав Україну у війні з Росією.

Охлобистін каже, що з деякими артистами йому вдалося встановити нейтральні відносини, після анексії Криму і військового вторгнення Росії в Україну. За його словами, з кимось навіть довелося посваритися. Наприклад, з Андрієм Макаревичем, який останнім говорить правду про росіян і вбивства українських громадян.

"На жаль, я встиг нахамити Макаревичу, але пізніше вибачився. Політика політикою, але вік і заслуги ніхто не відміняв. І заради Макаревича "до", Я готовий терпіти Макаревича "після". Така ж історія з Борисом Гребенщиковим, Артемом Троїцьким, Юрієм Шевчуком і Земфірою. Я їх всіх любив і продовжую любити "до", нескінченно сумно, що їх вже не буде зі мною "після". Хіба що для Земфіри все-таки зроблю виняток. Вона жінка. Перед жінками я безсилий", - розмірковує про свої стосунки з колегами сказав Охлобистін.

відео дня

читайте також"Путініст" Охлобистін заступився за Фандеру, яка вивісила український прапор

Нагадаємо, раніше відомий своїми ворожими і фашистськими висловлюваннями російський актор і фанат путінського режиму Іван Охлобистін, якого глядачі знають за роллю доктора Бикова в комедійному серіалі "Інтерни", несподівано підтримав свою колегу Оксану Фандеру, яка вивісила на балконі прапор України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти