StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Суспільство нав'язувало нав'язувало форми краси": Наталка Денисенко жорстко прокоментувала скандал з Остапчуком і Дантесом

13 серпня 2023, 14:05
Відома українська артистка кіно і дубляжу Наталка Денисенко особливо прокоментувала скандал навколо Остапчука, Буше і позитиву.
Денисенко, Остапчук, Позитив
Денисенко прокомментувала скандал з Остапчуком та Позитивом / колаж Главред, фото УНІАН та Instagram

Відома українська артистка Наталка Денисенко прокоментувала недавній скандал, який піднявся в мережі після висловлювань з приводу жінок шоумена і актора Володимира Остапчука. Свою позицію вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Ніхто не винен, що чоловіки мають якісь свої упередження з приводу краси. Іноді, частіше саме жінки бувають більш жорстокими у висловлюваннях один до одного. Я це знаю точно, тому що на один чоловік не говорив того, що говорили "подружки". Про цькування підлітками однолітків – я взагалі мовчу. Століттями суспільство нав'язувало якісь форми і правила краси і поведінки. Мій чоловік взагалі не помічає, коли гладкі ніжки, а коли – ні. Зате чітко помічає мій стан," блиск в очах", мої почуття, енергію " – написала Денисенко.

Нагадаємо, поп-співак Позитив, телеведучий Володимир Остапчук і блогер Богдан Буше потрапили в скандал після виходу нового випуску шоу"Мекнув - живіть". В ефірі Трійця обговорила тему депіляції у жінок. Зокрема, вони заявили, що їм не подобаються неголені жінки і що, на їхню думку, дівчата, у яких є рослинність на тілі, не можуть бути привабливими.

відео дня

"Мені взагалі не ОК. я вважаю, що дівчина повинна бути поголена всюди. Естетично мене це коробить. Це ваше життя, але я дивлюся на це і думаю: "Ну окей, тоді Карпати в безпеці". Робіть депіляцію, щоб все було добре і красиво, тому що ми теж намагаємося бути красивими", — сказав Остапчук.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти