StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зворотний бік бійки: Брітні Спірс показала, як ніжно мириться з чоловіком

19 травня 2023, 03:52
Відносини Асгарі і Спірс схожі на американські гірки - ще вчора до їх дому викликали поліцейських, а вже сьогодні вони милуються на камеру.
Брітні Спірс, Сем Асгарі
Брітні Спірс і Сем Асгарі з'явилися разом на тлі новини про бійку і розлучення / instagram.com/britneyspears

Шанувальники американської співачки Брітні Спірс перестали встигати за кульбітами і хитросплетіннями особистого життя поп-ікони. Ще менше тижня тому світські хроніки гуділи про гучну сварку між Бріт та її молодим чоловіком Семом Асгарі, яка закінчилася бійкою і втечею актора з дому.

Але вже сьогодні в галасливій сімейці, схоже, блаженство та ідилія. На своїй сторінці в Instagram Спірс показала пустотливе відео, на якому пристрасно обіймається і цілується з Асгарі.

У підписі до ролика Брітні розповіла, що пишається своїм квітником, але незадоволена будинком, тому затіяла в ньому ремонт. Також вона обсипала компліментами Сема.

відео дня

"Я відчуваю себе такою щасливою бути з таким неймовірним чоловіком, який надихає мене кожен день!!!" - пише Спірс.

Голосно сваряться і голосно миряться - це, схоже, про подружнє життя артистки. Втім, всупереч чуткам, пара разом вже більше 6 років, більшу частину з яких, Бріт і Сем були дуже щасливі.

Раніше стало відомо, що українська топ-модель Алла Костромічова вагітна вдруге. Манекенниця показала значний животик в розкішному образі.

Також донька Джонні Деппа і Ванесси Параді Лілі-Роуз Депп вперше розповіла про своє нове любовне захоплення, і продемонструвала пристрасний поцілунок з обраницею.

Інші новини про Брітні Спірс:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти