StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ноги в плямах: у путініста Ігоря Ніколаєва низка важких захворювань - що сталося

17 вересня 2024, 12:24
942
У Ігоря Ніколаєва з'явилися специфічні плями на ногах.
Ігор Ніколаєв
Ігор Ніколаєв засвітив хворі ноги / колаж: Главред, фото: t.me/igornikolaev_music

Шанувальники російського співака Ігоря Ніколаєва, який вважає за краще мовчати про страшне терористичне вторгнення РФ в Україну, але відвідував незаконно окупований український Крим, не на жарт стривожені чутками про погіршення здоров'я артиста.

Як повідомляють росЗМІ, днями на пропагандистському росТБ було показано кадри, на яких у музиканта помітні специфічні плями на ногах.

відео дня

"Виникають вони на тлі варикозного розширення вен, тромбофлебіту, цукрового діабету, ішемії та низки судинних захворювань", - сказали пропагандисти.

Сам же мовчун ніяк не коментує стан свого здоров'я, що ще більше підігріває чутки про його проблеми.

Хто такий Ігор Ніколаєв?

Ігор Ніколаєв - радянський і російський музикант, композитор, поет, автор пісень, співак, гітарист, піаніст, продюсер, актор; народний артист Російської Федерації (2019).
З початку повномасштабної війни Ігор Ніколаєв воліє мовчати про звірства окупантів в Україні, публічно він не засуджував кровопролиття в нашій країні. Однак нещодавно він виступив із Крістіною Орбакайте в синьо-жовтих костюмах, за що в РФ його почали цькувати. Росіяни побачили в цьому натяк на антивоєнну позицію артиста.

Ігор Ніколаєв - останні новини по темі

Зазначимо, син зрадниці Наташі Корольової став дуже схожим на її колишнього чоловіка - Ігоря Ніколаєва, шанувальники навіть назвали його копією композитора. А одна фанатка написала, що потрібно зробити тест ДНК.

А також дружина Ігоря Ніколая розповіла, що їхній улюблений собака помер від онкозахворювання. Також артистка пояснила, що собаці було вже 14 років і вона просто не змогла впоратися з недугою.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти