StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Змиритися складно": дружина путініста Ігоря Ніколаєва висловилася про другу вагітність

6 вересня 2024, 09:01
174
Дружина Ніколаєва розповіла, що її весь час записують до лав вагітних через невеликий живіт.
Ігор Ніколаєв, Юлія Проскурякова
Юлія Проскурякова відповіла на чутки про вагітність / колаж: Главред, фото: instagram.com/uliaveronika/?hl=uk

Дружина російського музиканта Ігоря Ніколаєва, який визнав незаконну анексію українського Криму, співачка Юлія Проскурякова вирішила поставити крапку в чутках про її вагітність.

Нещодавно в пропагандистських росЗМІ з'явилися новини про те, що Проскурякова засвітила кругленький живіт, але у своїх соцмережах дружина путініста не стала мовчати і відповіла на чутки про другу вагітність.

відео дня

"Просто я не худа! З цим у шоу-бізнесі змиритися складно, мабуть. Усі мають бути дуже худими. Невеликий живіт, і все, тебе весь час записують у вагітні", - заявила Проскурякова.

Хто такий Ігор Ніколаєв?

Ігор Ніколаєв - радянський і російський музикант, композитор, поет, автор пісень, співак, гітарист, піаніст, продюсер, актор; народний артист Російської Федерації (2019).
З початку повномасштабної війни Ігор Ніколаєв воліє мовчати про звірства окупантів в Україні, публічно він не засуджував кровопролиття в нашій країні. Однак нещодавно він виступив із Крістіною Орбакайте в синьо-жовтих костюмах, за що в РФ його почали цькувати. Росіяни побачили в цьому натяк на антивоєнну позицію артиста.

Ігор Ніколаєв - останні новини по темі

Зазначимо, син зрадниці Наташі Корольової став дуже схожим на її колишнього чоловіка - Ігоря Ніколаєва, шанувальники навіть назвали його копією композитора. А одна фанатка написала, що потрібно зробити тест ДНК.

А також дружина Ігоря Ніколая розповіла, що їхній улюблений собака помер від онкозахворювання. Також артистка пояснила, що собаці було вже 14 років і вона просто не змогла впоратися з недугою.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти