StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Метастази пішли": дружина Ігоря Ніколаєва розповіла про горе в їхній родині

27 травня 2024, 12:08
3962
Дружина Ігоря Ніколаєва розповіла, що їхній улюблений собака помер від онкозахворювання.
Ігор Ніколаєв, Юлія Проскурякова
Юлія Проскурякова повідомила про смерть улюбленого собаки / колаж: Главред, фото: t.me/igornikolaev_music

Молода дружина російського співака Ігоря Ніколаєва, який мовчить про звірства російських окупантів в Україні, співачка Юлія Проскурякова поділилася страшною втратою. Їхня улюблена собака Зоя померла від раку.

Як повідомляють росЗМІ, Проскурякова не може пережити втрату.

відео дня

"Сьогодні вранці померла наша улюблена собака Зоя! Наша добра, інтелігентна, ласкава і терпляча! Вона була дуже красивою і люблячою. У Зої було гарне життя, якби не онкологія, вона ще прожила б", - заявила співачка.

Також артистка пояснила, що собаці було вже 14 років і вона просто не змогла впоратися з недугою.

"Метастази пішли. Але вона якось до останнього трималася... Я відчула, що вона вмирає. Це жахливо, звичайно", - поскаржилася Проскурякова.

Хто такий Ігор Ніколаєв?

Ігор Ніколаєв - радянський і російський музикант, композитор, поет, автор пісень, співак, гітарист, піаніст, продюсер, актор; народний артист Російської Федерації (2019).
З початку повномасштабної війни Ігор Ніколаєв воліє мовчати про звірства окупантів в Україні, публічно він не засуджував кровопролиття в нашій країні. Однак нещодавно він виступив із Крістіною Орбакайте в синьо-жовтих костюмах, за що в РФ його почали цькувати. Росіяни побачили в цьому натяк на антивоєнну позицію артиста.

Ігор Ніколаєв - останні новини по темі

Зазначимо, Ігор Ніколаєв публічно принизив Наташу Корольову на всю Росію. Ніколаєв кинув колишню дружину на сцені виконувати їхній спільний хіт "Дельфін і Русалка".

А також поширюють чутки, що до лікарняного ліжка Ігоря Ніколаєва довели колишня дружина Наташа Корольова, і нинішня дружина Юлія Проскурякова. Близьке оточення артиста стверджує, що в його сім'ї останнім часом почастішали скандали, виною яким, ймовірно, стала Корольова.

Читайте більше про Ніколаєва:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти