StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Нікого не треба": син путіністів Рудковської та Плющенка зрікся сестри

21 квітня 2024, 13:18
2857
Путіністи Яна Рудковська та Євген Плющенко очікують на поповнення в родині, але їхній син зовсім не радий такій події.
Євген Плющенко, Яна Рудковська
Син Рудковської не хоче мати сестру / колаж: Главред, фото: t.me/doveoftheworld

Російський фігурист Євген Плющенко та його дружина Яна Рудковська, які в захваті від кривавого вторгнення країни-терориста РФ в Україну, зважилися на ще одну дитину - її виношує сурогатна мати. У путіністів скоро буде дочка.

Але, як повідомляють росЗМІ, старший син Плющенка і Рудковської Олександр зовсім не в захваті від такої події і заявив, що йому "нікого не потрібно".

'Нікого не треба': син путіністів Рудковської та Плющенка зрікся сестри
Рекомендуємо:

відео дня

11-річний хлопчик цілком задоволений і молодшим братом Арсенієм, який вже почав робити перші кроки на льоду.

Зазначимо, Олександр Плющенко, ще відомий, як Гном Гномич, уже бере участь у льодяному шоу батька. А також раніше він знявся в пропагандистському ролику за диктатора Путіна. Як то кажуть, яблуко від яблуні недалеко падає.

Хто такий Євген Плющенко?

Євген Плющенко - російський фігурист, який виступав в одиночному катанні. Заслужений майстер спорту Росії. Дворазовий олімпійський чемпіон, дворазовий срібний призер Олімпійських ігор, триразовий чемпіон світу.
У 2022 році підтримав вторгнення Росії в Україну. 18 березня 2022 року виступив у "Лужниках" на мітингу-концерті на честь річниці анексії Криму Росією під назвою "Za світ без нацизму! Zа Росію! Zа Президента".
У грудні 2022 року Україна внесла Плющенка до санкційного списку публічних осіб "які публічно закликають до агресивної війни, виправдовують і визнають законною збройну агресію РФ проти України".

Євген Плющенко - останні новини по темі

Зазначимо, російський фігурист Євген Плющенко вирішив зіграти в хокей і не розрахував усі сили - в результаті отримав лякаючу травму. Плющенко ледве не позбувся ока через нещасний випадок.

А також раніше Яна Рудковська вболівала за чоловіка Євгена Плющенка в Сочі в одному віп-ложі разом із президентом Росії диктатором Володимиром Путіним.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти