StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Ніде і ніколи не вийде": нова коханка Путіна ошелешила подарунком диктатору

2 квітня 2024, 17:04
Ймовірна коханка диктатора Путіна Мізуліна готує йому несподіваний подарунок, якого у нього "ще не було".
Катерина Мізуліна
Катерина Мізуліна вирішила зробити Путіну "приємно" / колаж: Главред, фото: t.me/ekaterina_mizulina

Уже деякий час подейкують, що російський диктатор Володимир Путін, який почав повномасштабне вторгнення РФ в Україну, знайшов заміну своїй колишній коханці Аліні Кабаєвій, і тепер у нього з'явилася така собі Катерина Мізуліна.

За інформацією росЗМІ, Мізуліна готує Путіну в подарунок ексклюзивну пісню.

"Не секрет, що Катерина Михайлівна дружна з Шаманом. Так ось, вона вже домовилася з ним про запис пісні спеціально для Володимира Володимировича. Особливістю цієї пісні буде те, що вона ніде і ніколи не вийде - її зможуть почути тільки президент і люди, яким він захоче цю пісню дати послухати. Такого подарунка у Володимира Володимировича ще ніколи не було", - розповіло одне з джерел.

відео дня

А також стало відомо, що диктатор теж планує зробити Мізуліній подарунок, який він їй обіцяв - коротку спільну відпустку в Сочі.

"Теракт у Крокусі ми розкрили, на фронті все добре. Думаю, я зможу дозволити собі кілька днів відпочинку разом із вами", - цинічно сказав Путін Мізуліній під час нещодавнього спілкування.

Хто така Катерина Мізуліна

Катерина Мізуліна - голова Російської Ліги безпечного інтернету, її мати затята путіністка, яка пропагує антиукраїнські методички Кремля. Батько Мізуліної Михайло Мізулін - професор-філософ, один із провідних учених у Москві.
Мізуліна всіма силами намагається очистити інтернет-простір від критики Путіна і його диктаторських рішень, а також підтримує криваве вторгнення РФ в Україну.

Нова коханка Путіна Катерина Мізуліна - останні новини за темою

Зазначимо, за даними росЗМІ, Путіна засмутило, що його ймовірна коханка Катерина Мізуліна відчуває проблеми через стосунки з ним. Російський диктатор вирішив порадувати її подарунками.

А також, виступаючи в Тюмені перед курсантами командного училища імені маршала інженерних військ А. І. Прошлякова, Катерина Мізуліна цинічно заспівала пісню українського гурту "Бумбокс".

Читайте більше про Мізуліну:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти