StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Неможливо сховати": Успенська завила після невдалої пластики

1 серпня 2023, 09:19
Любов Успенська поскаржилася на шрами і рубці, які залишилися після процедури.
Успенська завила після невдалої пластики
Успенська завила після невдалої пластики / Фото: скріншот YouTube

Скандальна російська співачка Любов Успенська пережила невдалу пластичну операцію - вона поскаржилася на шрами і рубці, які залишилися після процедури.

"Всі ці рубці і шрами залишилися. Все це залишилося, все це неможливо сховати. Я досі ходжу влітку в спеку і ношу сукні з рукавами", - передають слова співачки росЗМІ.

Зараз інший лікар намагається виправити помилки пластичного хірурга, який також робив операції іншому одіозному артисту Філіпу Кіркорову.

відео дня

"Ми спостерігали деформацію, яка називається "телефонна трубка". Це коли в районі ліктя і пахвовій западині залишений обсяг, а в середині плеча його немає. Це перша проблема, яку довелося вирішувати. Другою проблемою була інша деформація - "крило кажана". Чому так називається? Коли людина руку піднімає, у нього з'являється така перетинка між рукою, плечем і спиною, як у кажана. Такі деформації виникають, якщо хірург не має достатньо досвіду в подібного роду операціях", - розповів лікар про ускладнення Успенської.

Нагадаємо, раніше на одному з російських шоу, Успенська вийшла в чорному обтягуючому комбінезоні з прорізами.

Відзначимо, що 68-річна артистка намагається виїхати на епатажі і більш успішних колег, чиї імена постійно на слуху. Так вона навіть знехтувала проросійськими переконаннями, аби її ім'я поставили в один рядок з ім'ям Алли Пугачової, яка має антивоєнну позицію.

Також ми повідомляли, що співачка, яка народилася в Києві і яро підтримує російську війну в Україні Любов Успенська, може сісти у в'язницю на три роки.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти