StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Некоролівська високість: як Меган Маркл виглядає на випадкових фото

11 жовтня 2023, 23:40
Американська блогерка зіткнулася з герцогинею Сассекською в Лос-Анджелесі.
Меган Маркл
Меган Маркл в реальному житті - як насправді виглядає герцогиня Сассекська / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Дружина принца Гаррі Меган Маркл всіляко намагається підкреслити, що британська королівська сім'я більше не має на неї ніякого впливу. Проте вона користується збільшеною популярністю щоб вести активне світське життя.

Практично кожна її поява на офіційному заході в США, куди вона з чоловіком втікла, склавши з себе королівські зобов'язання, супроводжується скандалом. При цьому вона не забуває підкреслити, що вона - все ще проста дівчина з Лос-Анджелесу.

Маркл не заперечує, коли шанувальники просять сфотографуватися з нею на вулиці. Тож не дивно, що при цьому вона не завжди виглядає манірною герцогинею Сассекською.

відео дня

Так на сторінці американської ведучої і блогерки Джен Су в Instagram з'явився знімок з Меган Маркл. Під час дівич-вечора вона натрапила на дружину принца Гаррі, та зробила з нею селфі. При цьому Су зазначила, що між ними відбулася "абсолютно проста, супердружелюбна і приємна бесіда".

У кадрі Маркл в світлій сорочці у вертикальну смужку і з сонцезахисними окулярами широко посміхається в компанії Джен та її подруг.

Меган Маркл в компанії прихильниць
Меган Маркл в реальному житті - як насправді виглядає герцогиня Сассекська / instagram.com/jensu1

Раніше стало відомо, що Меган Маркл посварилася з Вікторією і Девідом Бекхем через гучні звинувачення - герцогиня Сассекська довела футболіста і його дружину до сказу припущеннями, що вони зливають інформацію про неї та принца Гаррі пресі.

Також нещодавно у Мережу злили секретне фото молодої Меган Маркл, яке вона намагалася ретельно приховати від папараці - в кадрі герцогиня Сассекська веселиться на вечірці.

Інші новини про Меган Маркл:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти