StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Не такий і щедрий: Аліна Кабаєва показала скромний "подарунок" від Путіна

10 липня 2023, 22:10
10798
Ім'я чоловіка олімпійської чемпіонки все також залишається в секреті, але все частіше говорять про диктатора Володимира Путіна.
Стала відома стать майбутньої дитини Кабаєвої і Путіна
Кабаєва і Путін, за повідомленнями ЗМІ, перебувають давно у відносинах / Колаж Главред, фото скріншот

Російська олімпійська чемпіонка з художньої гімнастики Аліна Кабаєва останнім часом все частіше з'являється на людях. Тепер вона і без сорому демонструє кільце на безіменному пальці.

Колишня спортсменка дозволила розглянути прикрасу якомога ближче.

Ім'я чоловіка олімпійської чемпіонки все також залишається в секреті, але все частіше говорять про диктатора Володимира Путіна.

відео дня

Офіційно не повідомляється, що 40-річна зірка спорту була заміжня. Тільки відомо, що вона офіційно зустрічалася зі співробітником поліції, а після — з бізнесменом Шалвою Муселіані.

Після їх розставання Кабаєва і зовсім перестала обговорювати особисте життя. Але в ЗМІ активно обговорюють зв'язок диктатора Путіна і Кабаєвої. З чуток, вони мають спільних дітей.

Днями гімнастка відвідала свою спортивну академію. Вона вийшла до кореспондентів в стильному костюмі ультрамаринового відтінку. Увага багатьох була прикута до кистей Кабаєвої. Можна побачити, що вона носить досить просту срібну прикрасу. Немає ні великих діамантів, ні блискучих сапфірів, ні навіть різьблених елементів, що дуже здивувало росіян.

Аліна Кабаєва
Аліна Кабаєва / скріншот з відео

Нагадаємо, співмешканка диктатора РФ Володимира Путіна Аліна Кабаєва може планувати зайняти посаду глави Ради Федерацій. Про це можна судити по її зустрічах з нинішньою главою СФ Валентиною Матвієнко, розповіла оперна співачка Марія Максакова, яка раніше була депутатом Держдуми.

Раніше повідомлялося, що рухи президента РФ Володимира Путіна і положення частин його тіла свідчать про захворювання, які ретельно приховуються.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти