StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Не варте яйця": Панін звинуватив роспропагандистів у брехні і пояснив, що сталося в Естонії

6 вересня 2023, 16:44
1264
Актор Олексій Панін, якого напередодні затримала естонська поліція, вийшов на зв'язок і звинуватив пропагандистів у брехні про його "дебош і депортацію".
Панін
Олексій Панін пояснив, що сталося з ним в Естонії / колаж Главред, фото УНІАН

Скандальний російський актор Олексій Панін, якого напередодні затримала естонська поліція, звинуватив російських пропагандистів у брехні про його "п'яний дебош і депортація з Естонії". Він поділився враженнями від інциденту у своєму Telegram-каналі.

За словами зірки, він поскандалив з власниками стриптиз-клубу, в якому вживав алкоголь. Після чого ті викликали поліцію. І копи його відвезли в витверезник.

"Хлопці, не встиг прокинутися – вже купа інформації в пресі. Якась поліція, депортація. Хлопці, все - брехня, абсолютно неправда! Мені подзвонили вже 58 каналів з усього світу: з Ізраїлю, Америки. Ніякої депортації. Був маленький інцидент, пов'язаний з поліцією. Навіть немає ніякої кримінальної справи. [...] Офіційно не порушував закони Естонії. Просто стався побутовий конфлікт. Без всяких дебошів, бійок і скандалів. Просто вирішили мене ізолювати о 6 годині. Я не сидів у камері. Все прекрасно. У мене немає претензій до естонської поліції", – сказав Панін.

відео дня

Сам актор запевняє, що проблема "не варта виїденого яйця".

Нагадаємо, раніше Олексія Паніна оголосили в розшук в РФ, і реакція актора на таку новину явно не збіглася з припущеннями країни-агресора. В першу чергу він порадів за Путіна.

Також Олексій Панін засвітився в міцних обіймах Вєрки Сердючки під час концерту артистки в Іспанії. Актор вийшов на сцену у футболці з антипутінським гаслом.

Інші новини про Олексія Паніна:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти