StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Не ганьбіть себе": Цимбалюк висловився про хейт за відпустки за кордоном

25 січня 2024, 22:16
Зірка українських серіалів порадив тим, хто не вміє стримувати свої емоції, звернутися до фахівців.
'Не ганьбіть себе': Цимбалюк висловився про хейт за відпустки за кордоном
Тарас Цимбалюк заступився за колег, які відпочивають за кордоном / коллаж: Главред, фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

Український актор театру, кіно та серіалів, зірка "Кріпосної", "Спіймати Кайдаша" та ін., Тарас Цимбалюк порушив важливе соціальне питання, яке наростає у сучасному суспільстві. Артист зауважив, що негатив, який українці накопичують у зв'язку із життям у хронічному стресі через неадекватних сусідів, вони вихлюпують на публічних особистостей.

Улюбленими жертвами хейту стають зірки, які під час війни виїжджають на відпочинок за кордон. "До чого прокльони? Я почитав коменти під постами у своїх колег-актрис, котрі поїхали у відпустку з дітьми до теплих країв, і збагнув, що багатьом коментаторам треба, мʼяко кажучи, до психолога", - дивується Цимбалюк у своєму блозі у Instagram.

Актор наголосив, що військові, які зараз захищають нашу свободу від країни-окупанта, потребують здорового, адекватного тилу, який буде здатним підтримувати їх. Що без відпочинку, на жаль, не можливо, оскільки він є важливою частиною життя будь-якої людини за будь-яких обставин.

відео дня

"Усвідомте, навіть у воєнний період люди будуть/повинні займатись сексом, слухати улюблену музику, їсти смачну їжу, оздоровлювати своїх дітей на морі, дуркувати з ними, купувати речі і якось намагатись жити своє життя! Бо, якщо концентруватися тільки на війні і телеграм-каналах, можна [збожеволіти - неценз.]! І це дуже тупо звинувачувати дівчат у тому, що вони мають бажання і змогу відвезти свою дитину на море!Не ускладнюйте і не ганьбіть себе подібними [висловлюваннями - неценз.]!" - категорично заявляє зірка і закликає спрямовувати свій негатив на ворога, а не один на одного.

'Не ганьбіть себе': Цимбалюк висловився про хейт за відпустки за кордоном
Тарас Цимбалюк заступився за колег, які відпочивають за кордоном / instagram.com/taras.tsymbaliuk

Раніше український співак Андрій El Кравчук розповів, як продюсери мюзиклу "Вечори на хуторі поблизу Диканьки" проміняли його на Кіркорова - вони проходили проби на одну й ту саму роль, але роботу отримав путініст.

Також відома українська блогерка Ганна Алхім потрапила у новий скандал. Вона показала відео, на якому станцювала і посміхнулася під російську пісню на Алеї загиблих героїв у Хмельницькому.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти