StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Не почну говорити гидоту": Євгенія Власова стала на захист російської мови

4 червня 2024, 09:05
1390
Євгенія Власова поділилася чому багато українських зірок співали мовою країни-терориста РФ.
Євгенія Власова
Євгенія Власова зробила неоднозначну заяву / колаж: Главред, фото: instagram.com/eygeniavlasova/

Українська співачка Євгенія Власова дала рідкісне інтерв'ю і висловилася про російську мову.

В інтерв'ю Славі Дьоміну артистка розповіла, що виросла в російськомовному колі, але почала свою співочу кар'єру з українських пісень. Згодом, все ж таки співачці довелося перейти на мову країни-окупанта, щоб бути популярною і заробляти гроші.

"Ми, україномовні, відчували себе дуже непотрібними. І ми почали знову співати російською, щоб бути потрібними, щоб заробляти гроші, тому що у всіх сім'ї, і так далі, і так далі", - заявила Власова.

Євгенія зазначила, що не буде говорити погано про людину, яка розмовляє російською мовою, оскільки ця мова не належить Росії.

"Російська мова, вона ж не зовсім не наша, вона не їхня. Багато добрих, класних людей нею розмовляють, які підтримують Україну. Якщо переді мною стоїть класна людина, і вона російськомовна, я ніколи їй не почну говорити якісь гидоти, що вона якась не така. Лише тільки тому, що вона не спілкується українською", - сказала співачка.

Дивіться відео, де Євгенія Власова поділилася своїм ставленням до російської мови:

Хто така Євгенія Власова?

Євгенія Власова - українська співачка, з 2008 по 2010 рік обличчя будинку моди Юлії Айсіної. Колишня дружина Дмитра Костюка. Учасниця музично-розважального шоу "Народна зірка".
У середині нульових лікарі діагностували у Власової рак. Співачці вдалося побороти страшну недугу, після чого вона повернулася на сцену. Брала участь у шоу "Народна зірка", де посіла друге місце, почала співпрацю з групою "Dazzle Dreams", у травні 2010 відкрила вокальну школу.

Євгенія Власова - останні новини по темі

Зазначимо, у 2018 році Євгенія Власова потрапила в реанімацію і перенесла операцію. Власова зазначила, коли вона боролася з онкологією, їй було простіше впоратися з емоціями.

А також раніше Євгенія Власова зізналася, що вона почала пильніше розглядати свої стегна в дзеркалі і стежити за проявом целюліту на них. Співачка зазначила, що вона намагається приділяти час спорту, дотримується дієти і використовує косметичні засоби для боротьби з жировими відкладеннями.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти