StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Не хочу": Олена Кравець відмовилася говорити про чоловіка

2 квітня 2024, 14:16
738
Олена Кравець неоднозначно відреагувала на запитання про її стосунки з чоловіком Сергієм, з яким вона вже 21 рік у шлюбі.
Олена Кравець
Олена Кравець відмовчалася про проблеми в сім'ї / колаж: Главред, фото: instagram.com/lennykravets/

Відома українська ведуча та ексучасниця "Кварталу 95" Олена Кра вець вже деякий час не з'являється разом із чоловіком у громадськості, а в останньому коментарі і зовсім не захотіла розповідати про їхні стосунки.

Даючи коментар "Люкс ФМ", Олена Кравець відмовилася відповідати на запитання, як за період великої війни змінилися її стосунки з чоловіком.

"Давайте про щось ще поговоримо", - сказала Олена.

Також журналістка запитала, чи немає в них проблем у шлюбі, на що Кравець відповіла:

"Не хочу, я не дуже особисте життя викриваю зараз".

Але зірка все ж відверто зізналася, як їй вдалося вирішити проблеми зі шкірою, які вона мала після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

"Це був не дуже простий шлях, але я зрозуміла, що потрібно бути дуже чистим зсередини. Тому займалася саме цим. Чистила кровотворну систему, чистила шлунок, чистила голову, мозок, чистила взагалі все. Таке генеральне прибирання", - сказала Кравець.

Хто така Олена Кравець?

Олена Юріївна Кравець - українська комедійна актриса. Учасниця команд вищої ліги КВК "Запоріжжя - Кривий Ріг - Транзит" і "95-й квартал"; з 2005 по 2022 рік брала участь у телепередачі "Вечірній квартал".З грудня 2022 по кінець 2023 року - ведуча ток-шоу "Тихий вечір" на каналі "Дом".

Дивіться відео коментаря Олени Кравець:

Олена Кравець - останні новини по темі

Додамо, раніше Олена Кравець зізналася, що під час війни підтримує зв'язок з українським президентом Володимиром Зеленським та своїм другом. А також заявила, що пишається президентом і всією його родиною.

А також Олена Кравець на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну вивезла дітей за кордон. Їхній 5-річний син сам зрозумів, що Росія напала на Україну і запропонував поїхати туди і "навалити президенту".

Читайте більше про Кравець:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти