StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Не був вірний спочатку: у чоловіка Заворотнюк новий роман

17 січня 2024, 14:55
23542
Блогер цинічно каже, що Чернишов просто "чекає відходу Заворотнюк".
Анастасія Заворотнюк, Петро Чернишов
Анастасія Заворотнюк і Петро Чернишов навіть нібито не зустрічали разом цей новий рік / колаж: Главред, фото: instagram.com/a_zavorotnyuk

У російських пропагандистських ЗМІ з'явилася інформація про те, що чоловік онкохворої артистки Анастасії Заворотнюк, будує нові відносини і нову любов.

За інформацією Експрес-газети, про це заявив російський блогер Антон Суворкін. За його словами, у чоловіка артистки з'явилася інша жінка, заради якої він навіть знехтував давньою традицією, зустрівши Новий рік далеко від сім'ї. Мовляв, Анастасія Заворотнюк і Петро Чернишов знаходяться на межі розлучення.

"Давайте поговоримо на тему: "хворі жінки нікому не потрібні". Чоловік Анастасії Заворотнюк Петро Чернишов не був їй вірний. І за чутками, шлюб зараз її тріщить по швах. За джерелами, чоловік і Заворотнюк знаходяться на межі розлучення. У Насті складна онкологія, пухлина ... вона не показується, тому що на себе не схожа, це трагедія для Насті Заворотнюк", - говорить він.

відео дня

І тут же додає, що, мабуть, Петро Чернишов не витримав. Чутки також говорять, що він пропустив цього року новорічне застілля. Тобто він не зустрічав Новий рік з сім'єю.

"І ось з'явилася теорія про те, що у нього почався роман, тому у нього дуже погані стосунки зі старшими дітьми Насті. Але також підозрюють, що Петро не був вірний спочатку... виходить, він чекає її відходу і потім пуститься у всі тяжкі", — сміливо заявив блогер.

Нагадаємо, раніше в Інтернеті з'явилося відео молодшої дочки онкохворої актриси Анастасії Заворотнюк - Міли. Актриса вже близько 5 років хворіє на рак головного мозку і зовсім не з'являється на публіці, як і її молодша дочка, яку вона народила від фігуриста Петра Чернишова.

Також стало відомо, що Анастасія Заворотнюк з'явиться в новому серіалі. Її партнери по знімальному майданчику поділилися своїми враженнями про роботу над проектом.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти