StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Назад до Меладзе: Брежнєва вирішила повернутися до колишнього - блогер

19 березня 2024, 15:50
Блогер Беспалов запевняє, що зовсім скоро Брежнєва зробить перший крок на відновлення стосунків із Меладзе.
Віра Брежнєва, Костянтин Меладзе
Віра Брежнєва задумалася про примирення з Меладзе / колаж: Главред, фото: instagram.com/verververa/

Скандальний український блогер і оглядач шоу-бізнесу Богдан Беспалов припустив, що в недалекому майбутньому Віра Брежнєва проявить ініціативу у відновленні стосунків з колишнім чоловіком Костянтином Меладзе.

Беспалов зазначив, що Віра, яка тиждень тому говорила зі сцени, що її колишній - геніальний композитор, а потім назвала його помилкою у своєму житті, заявила все це не просто так.

відео дня

"А чи знаєте ви взагалі на чому тримався шлюб Віри Брежнєвої та Кості Меладзе? Напевно, ні. На тому, що Віра - це чудовий маніпулятор, вона вміє настільки зробити холодний душ - гарячий душ, гарячий душ - холодний душ, а Костянтин, мабуть, як я розумію, дуже з легкістю реагує на такі речі і для нього це є певною мотивацією, не знаю, завоювати цю жінку", - розповів блогер на своєму YouTube-каналі.

За словами Беспалова, Брежнєва зробить усе, щоб знову відновити свою кар'єру за допомогою Меладзе.

"Суто суб'єктивно спостерігаючи за цим, у мене складається особисто враження, що Віра планує зараз певну операцію з відновлення спілкування і стосунків із Меладзе. Можливо, не у форматі ностальгія за шлюбом, як нам було добре. Найімовірніше, до формату шлюбу не повернуться, але те, що Вірі терміново необхідно відновити зв'язок із Костею - це 100%. Тому що їй потрібні хіти, їй потрібна музика, а без музики Меладзе у неї нічого не вийде", - заявив Богдан Беспалов.

Хто такий Костянтин Меладзе?

Костянтин Меладзе - композитор, аранжувальник, поет-пісняр і музичний продюсер. Старший брат співака Валерія Меладзе. Засновник дівочої поп-групи ВІА Гра. Його пісні виконували Софія Ротару, Алла Пугачова, Вєрка Сердючка та ін. Меладзе був продюсером і композитором кіномюзиклів "Вечори на хуторі поблизу Диканьки", "Попелюшка", "Сорочинський ярмарок". Брав участь як наставник, продюсер і композитор у різних телешоу - "Фабрика зірок", "Голос країни", "Хочу V ВІА Гру", "Х фактор" тощо.

Додамо, Вікторія Боня сказала, що Віра Брежнєва займалася елітним ескортом, за її словами, один зі знайомих хотів скористатися такими послугами, але вони не зійшлися в ціні. Гарячу плітку тут же підхопила преса країни-окупанта, смакуючи кожну деталь цього наклепу.

А також у Віри Брежнєвої, яка стала на бік України, відмовившись від кривавих російських рублів, забрали бізнес, який вона вела в країні на болотах.

Читайте більше про Брежнєву:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти