"Назавжди залишиться в наших серцях": на полі бою загинув відомий український артист

12 липня 2024, 12:12
7598
Дружина Ігоря Воронка повідомила, що дізналася про смерть чоловіка від його побратимів.
Загинув Ігор Воронко
Загинув Ігор Воронка / колаж: Главред, фото: facebook.com/profile.php?id=100006542717675, pixabay.com/

Провідний артист Національної академічної капели "Думка", Заслужений артист України, оперний співак і актор Ігор Воронка загинув на полі бою.

Марина Раєвська - дружина артиста, повідомила про трагічну смерть чоловіка на своїй сторінці у Facebook, а також поділилася, що поки вона не може його поховати.

відео дня

"З великим сумом хочу повідомити, що я отримала звістку від побратимів мого чоловіка Ігоря Воронки про його загибель на полі бою ввечері 6 липня. Наразі ми не можемо влаштувати похорон і отримати офіційні документи про його загибель, оскільки ця територія захоплена. Тому він офіційно значиться, як зниклий безвісти. Я пишу це, але досі не можу в це повірити... Ми втратили прекрасного чоловіка, батька і друга. Він назавжди залишиться в наших серцях. Спасибі всім за вашу підтримку і добрі слова в цей важкий для нас час", - написала Марина.

На трагічну новину також відреагували директор Національної капели "Думка" Микола Трофімов, мистецька платформа Open Opera Ukraine та ексзаступниця міністра культури Галина Григоренко, висловивши свої співчуття рідним артиста.

Хто з відомих людей пішов захищати Україну

Знаменитості, які взяли зброю до рук і пішли захищати рідну країну після початку терористичного вторгнення РФ в Україну:Саша Положинський, Олег Сенцов, Андрій Хливнюк, Женя Галич, Олександр Печериця, Дмитро Дікусар, Ахтем Саїтаблаєв, Віктор Бронюк, Ілля Рибальченко, Тамерлан, Даніель Салем, Yarmak, Гарік Бірча, Коля Серга, Андрій Федінчик, Євген Терехов, Орест Дрималовський та інші.

Новини шоу-бізнесу в Україні та у світі

Раніше повідомлялося, що зірка шоу "Ліга Сміху" і воїн Віктор Рожевий отримав важке поранення в голову. З осколковою травмою воїна вивозили з поля бою понад 200 кілометрів.

Нагадаємо, дружина Віктора Розового розповіла про стан коміка після поранення в голову. Зірка "Ліги сміху" переніс складну операцію після важкої травми.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти