StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Наталія Могилевська продемонструвала фігуру після чуток про материнство

12 грудня 2023, 03:25
13636
Облягаюча сукня Могилевської підкреслила її плавні вигини.
Наталя Могилевська
Наталія Могилевська похвалилася стрункістю у святковій сукні / колаж: Главред, фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Українська співачка і музичний продюсер Наталія Могилевська побудувала запаморочливу кар'єру в світі українського шоу-бізнесу. Щаслива вона і в стосунках із загадковим Валентином, якого не поспішає розкривати світу.

Тепер артистка, схоже, готова створювати з обранцем сім'ю - днями її помітили з дівчинкою, яка називала Наталію мамою. Хто ця дитина, і яким чином вона опинилася в її житті, артистка поки замовчує.

Зате для шанувальників вона приготувала інший сюрприз - справжню зимову казку, яка з'явилася в її блозі в Instagram. Могилевська показала серію передноворічних фото зі справжнім святковим вайбом.

відео дня

В основному це були портретні знімки, для яких співачка, схоже, вирішила приміряти образ Хуртовини або Снігової королеви. Однак була фотографія і в повний зріст. Тут шанувальники змогли розглянути, що Наталія знаходиться в прекрасній фізичній формі - сукня з блискітками, схожа на іскристий сніг, підкреслила фігуру артистки.

Наталя Могилевська
Наталія Могилевська похвалилася стрункістю у святковій сукні / instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Раніше Наталія Могилевська розповіла, як звуть її нового коханого, з яким у неї зав'язалися романтичні стосунки під час повномасштабної війни в Україні.

Також 48-річна артистка зізналася, що з ним вона стала всерйоз замислюватися про дітей. Крім того Могилевська розкрила причину, по якій не пізнала радості материнства раніше.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти