StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Наталя Могилевська мріє змінити рядки гімну України

24 серпня 2021, 02:55
Співачка впевнена, за всі ці 30 років вона зі своїми колегами по цеху зробили все, щоб українська пісня і культура ставали з кожним роком краще.
Наталя Могилевська мріє змінити рядки гімну України
Наталія Могилевська мріє змінити рядки нашого гімну

Відома співачка Наталя Могилевська запропонувала нові перші рядки державного гімну замість "ще не вмерла України і слава, і воля".

Про те, як могла б могла зазвучати головна святкова пісня нашої держави, артистка розповіла за лаштунками шоу з Днем народження, Україно!, пише телеканал Україна.

"Я все роблю для того, щоб діти України були творчими і здобували освіту саме в моїх руках. А ще у мене є така мрія - я хочу, щоб Україна стала настільки щасливою, що ми змушені були змінити перші рядки гімну і співали: "Буде вічно жити, буде вічно сяяти та розквітати наша прекрасна і неймовірна Україна", - поділилася Могилевська на знімальному майданчику.

відео дня

Крім того, зірка розповіла, які часи за 30 років незалежності нашої країни вважає знаковими для себе.

"Мені здається, кращими роками були 90-ті, вірніше кінець 90-х та початок 2000-х років. Адже на них припав розквіт українського шоу-бізнесу. Саме тоді вперше відбувались величезні концерти, виходили мої перші альбоми, вперше приїжджали до нас західні зірки... Тобто було народження нової української хвилі та нового шоу-бізнесу, який ми створювали власноруч", - зізналася зірка.

Однак співачка впевнена, за всі ці 30 років вона зі своїми колегами по цеху зробили все, щоб українська пісня і культура ставали з кожним роком краще, і сьогодні нам є чим пишатися.

Наталя Могилевська мріє змінити рядки гімну України

"Український шоу-бізнес пережив декілька сплесків. Перші були в 90-х роках. Але тоді ми не знали технологій - робили все серцем. А сьогодні у нас ціла машина шоу-бізнесу- є Біблії, технології, формати. Тому ця машина починає створювати величезну кількість артистів! І останні кілька років, після революції, були безумовно найбільш вибуховими, тому що почало з'являтися багато україномовних артистів", - розповіла вона.

До цього група Антитіла пояснила відмову виступати на концерті до Дня Незалежності 24 серпня.

Раніше організатори концерту на день Незалежності України пояснили, чому "порвали" з групою Green Grey.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти