StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Наталі Портман дала різкий коментар про розлучення з чоловіком-зрадником

22 лютого 2024, 15:56
Невірність Бенжамена Мільп'є стала надбанням громадськості, через яке акторці дошкуляють папараці.
Наталі Портман
Наталі Портман висловилася про розлучення з Бенжаменом Мільп'є / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

На початку червня 2023 року ім'я американської акторки Наталі Портман почало миготіти в таблоїдах, але, на жаль, не через її блискучу кар'єру - в ЗМІ просочилися чутки, що чоловік артистки, хореограф Бенжамен Мільп'є, зрадив їй з молоденькою еко-активісткою.

На сьогоднішній день достеменно невідомо, чи закінчився шлюб Мільп'є і Портман розлученням - вони то потрапляють разом на очі папараці, то Наталі світить на червоній доріжці "голим" пальцем без обручки. Інсайдери з оточення пари теж повідомляють дуже суперечливі дані.

Проте ніяких офіційних заяв про шлюб і розлучення подружжя так і не зробило. Нещодавно журналісти Vanity Fair вирішили все ж добитися правди у Наталі Портман, і отримали вельми різку відповідь.

відео дня

У голлівудської знаменитості запитали її думки щодо чуток про розлучення з Бенжаменом Мільп'є, адже так чи інакше ця тема слідує за акторкою по п'ятах. На що Портман відповіла коротко і різко: "Це жахливо, і у мене немає бажання цьому сприяти".

Раніше в ЗМІ з'явилася новина про те, що "Джокер" Хоакін Фенікс вдруге стане батьком. Його кохана, акторка Руні Мара, з'явилася на світському заході на останніх термінах вагітності.

Також ведучий Микита Добринін розповів про нову супутницю. Шоумен вперше після розлучення з блогеркою Дашею Квітковою відкрито заговорив про нову даму серця.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти