StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Справжня, зворушлива, щира": Кароль побалувала фанатів фотосесією без косметики

10 травня 2023, 15:37
Відома поп-співачка Тіна Кароль з'явилася на обкладинці глянцевого журналу в незвичайній образі - і показала обличчя без макіяжу.
Тіна Кароль видалила кліп
Тіна Кароль / Скріншот

Відома українська попспівачка Тіна Кароль взяла участь у новій і дещо незвичайній для свого образу фотосесії. Звикла бути на публіці постійно в макіяжі, зараз дівчина знялася для обкладинки глянцевого журналу Elle взагалі без нього.

"Без гриму, справжня, зворушлива, щира Тіна - саме такою поп-діва постає у фотосесії, знятої на плівку", — пишуть журналісти. І повідомляють, що Кароль спеціально знімали на плівковий фотоапарат.

На обкладинковому фотознімку дійсно видно, що обличчя Кароль виглядає максимально природно і без косметики. Як зрозуміло з відео, під час створення обкладинки співачка широко посміхалася, а її волосся при цьому лукаво скуйовджене — образ артистки виглядає молодіжним.

Тіна Кароль

Дивіться відео з фотосесії Тіни Кароль:

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль придбала квартиру на Івано-Франківщині для родини 9-річного Єгора, який вів щоденник, перебуваючи з рідними в окупованому та зруйнованому Маріуполі.

До того Тіна Кароль в день свого весілля і вінчання з чоловіком і продюсером Євгеном Огіром (трагічно рано померлим) показала на своїй сторінці в Instagram зворушливий кадр з сімейного архіву.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти