StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Знайшлася пропажа: стало відомо, де знаходиться мовчунка Maruv

8 березня 2023, 19:18
Марув не обтяжує себе турботою і переживаннями про охоплену війною Україну.
MARUV
Maruv похвалилася відпочинком в Омані / instagram.com/maruvofficial

Співачка українського походження Maruv (справжнє ім'я - Анна Корсун) з початку повномасштабної війни в Україні зберігає мовчання про трагічні події, які розгорнулися на її Батьківщині. Причиною тому називають її лояльність до рф, в якій вона розвивала та будувала кар'єру.

Деякий час Марув, будучи вагітною, перебувала в Україні, потім повідомила, що вона з сім'єю знаходиться в "безпечному місці", хоча локації не розкривала. Поступово на її сторінках в соціальних мережах стали з'являтися відео та знімки, виконані, судячи з пейзажу, в якійсь з теплих країн.

Нещодавно вона все ж зважилася розкрити своє місцезнаходження - на її сторінці в Instagram з'явився ролик, на якому була вказана геолокація - Оман. Туди співачка вирушила на відпочинок.

відео дня

Марув не живе в Омані на постійній основі, але охоче ділиться безтурботними кадрами свого дозвілля - відпочинок біля басейну, заняття спортом з чоловіком. Співачка продовжує наполегливо ігнорувати війну в Україні і ховатися від недоброзичливців, в яких перетворилися розчаровані її мовчанням українські фанати.

Maruv
Maruv похвалилася відпочинком в Омані / instagram.com/maruvofficial

Також раніше українська співачка Maruv вирішила нагадати про себе новим розпусним відео - папараці підловили її, коли вона виступала перед російською аудиторією в Дубаї.

Також вона відчайдушно намагається залучити аудиторію, яку розгубила за рік мовчання. Наприклад, роликом з кадрами з бекстейджа розпусної фотосесії - першою після пологів Марув.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти