StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Наше плем'я стало більше": Джамала заінтригувала вагітним фото

19 червня 2023, 20:19
Співачка поділилася особистими кадрами періоду вагітності - тоді Джа чекала молодшого сина.
Джамала з сином
Джамала показала архівні фото з молодшим сином / колаж: Главред, фото: instagram.com/jamalajaaa

Українська кримськотатарська співачка, Народна артистка України Джамала відома у всьому світі завдяки своєму екстраординарному таланту. У той же час про особисте життя вона розповідає мало і неохоче.

Джамала заміжня і виховує двох синів. На своїй сторінці в Instagram вона поділилася чорно-білим знімком, на якому постала зі своєю сім'єю і з вагітним животиком.

"Наше плем'я стало більше в цей день", - підписала співачка фотографію, якій передували особисті кадри підготовки до пологів. Знімки привернули увагу шанувальників, які стали обсипати артистку привітаннями.

відео дня

Таким чином Джамала привітала свого сина, Селіма-Гірая, з третім Днем народження. Співачка також показала фото з пологового будинку, виписки, і першої зустрічі старшого сина Еміра-Рахмана з молодшим братом.

У 2017 році Джамала вийшла заміж за Сеїт-Бекіра Сулейманова, від якого народила двох синів. На початку повномасштабної війни вона покинула Україну разом з хлопчиками.

Джамала з родиною
Джамала "вагітним" фото привітала молодшого сина з Днем народження / instagram.com/jamalajaaa

Раніше українська співачка Камалія розкрила подробиці її розставання з пакистанським мільйонером Мохаммадом Захуром, з яким перебувала у відносинах 20 років.

Також нова обраниця українського шоумена Володимира Остапчука, 22-річна журналістка Катерина Полтавська, спровокувала чутки про свою вагітність від ведучого.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти