StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Накрило склом, відкинуло в стіну": дочка соліста Kozak System постраждала від удару ворогів у Чернігові

20 серпня 2023, 10:45
У момент підлої ракетної атаки росіян по Чернігову 19 серпня біля вибуху – драмтеатру – опинилася дочка фронтмена групи Kozak System Івана Леньо Маланка.
Удар по Чернігову, Леньо
Після вибуху Маланка Леьон з подружкою побігла в довколишній підвал / колаж Главред, фото "Арміяінформ" і Facebook

Під час ракетного удару російських окупантів по Чернігову у суботу, 19 серпня, біля його епіцентру – обласного драмтеатру – опинилася дочка фронтмена легендарного українського рок-гурту Kozak System Івана Леньо – Маланка. Про це музикант написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Прилетіло в драмтеатр. Ми з Танею були через дорогу від нього. Лягли швидко, але накрило склом, попелом і відкинуло в стіну. Тані трохи голову подряпало, у мене дрібні подряпини, трохи крові. Купа трупів, крик. Ми бігли по склу і серед трупів. Папа, це [нестерпно - нецензурно]. Я не знаю, як ми вижили, але дякую нашим ангелам", – процитував він повідомлення, яке надіслала її дочка.

Після вибуху Маланка з подружкою побігла в довколишній підвал, де витрусили скло з осколками і обробили свої рани. А мама дочки Леньо в цей час ховалася в іншому підвалі.

відео дня

Ракетний удар по Чернігову

У суботу вранці, 19 серпня, країна-агресор РФ вдарила по центру Чернігова, а саме-по Драмтеатру. В результаті є загиблі і поранені. Ймовірно, окупанти застосували балістичну ракету.

Президент України Володимир Зеленський відреагував на ракетний удар по Чернігову. За словами президента, ракета потрапила прямо по центру міста: "Площа, політехніка, театр. Звичайний Суботній день, який Росія перетворила на день болю і втрат. Є загиблі, є поранені. Мої співчуття тим, хто втратив рідних", - написав президент.

Як повідомили в Міністерстві внутрішніх справ, пошуково-рятувальна операція в Чернігові завершена. В результаті російського удару по центральній частині міста постраждало 136 осіб. Зокрема, загинули семеро людей. Поранення отримали 129 осіб, з яких 15 дітей і 15 співробітників поліції.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти