StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Почав нове життя": онук-втікач Ротару влаштувався в Лондоні

3 жовтня 2023, 17:35
Єдиний онук Софії Ротару зумів виїхати з України під час воєнного стану і тепер публікує фото з Лондона.
Ротару, онук
Анатолій Євдокименко займається музикою - як і його зіркова бабуся / колаж Главред, фото УНІАН і скріншот

На самому початку повномасштабної війни стало відомо про те. що син співачки Софії Ротару Руслан Євдокименко та її онук Анатолій намагалися незаконно перетнути кордон України з Молдовою. Ніхто із зоряного сімейства ситуацію так і не прокоментував, але згодом вдалося дізнатися, що онук зірки все ж зумів поїхав до Лондона. І опублікував кілька фото звідти і навіть встиг співпрацювати з фотографом, пише Woman24.

Нещодавно Анатолій дав перше з початку повномасштабної війни інтерв'ю виданню Deep House London.

У ньому Євдокименко, який пробує себе в музиці під псевдонімом SHMN, заявив ‒ він був змушений виїхати, щоб почати нове життя.

відео дня

"З початком війни я був змушений покинути країну, щоб почати нове життя. Вже більше шести місяців я живу життям справжнього кочівника, яка багато чому навчила мене і дала новий погляд на життя", — сказав він.

Водночас 29-річний онук Софії Ротару висловив співчуття родинам загиблих внаслідок повномасштабного російського вторгнення.

"Цей рік, безумовно, був найскладнішим роком у моєму житті, але також найбільш трансформаційним, я повинен сказати. Більш того, це був воістину руйнівний і трагічний рік для всього народу України, мої співчуття всім сім'ям, які втратили своїх близьких у розпал цієї війни", — підсумував Євдокименко.

Нагадаємо, 7 березня 2022 року, на кордоні з Молдовою затримали вісім українців призовного віку. У супроводі поводиря-громадянина Молдови чоловіки намагалися незаконно перетнути кордон України на човні. Серед затриманих виявилися Руслан і Анатолій Євдокименко - син і онук співачки Софії Ротару.

Пізніше стало відомо, що Анатолію все ж вдалося покинути країну. Він влаштувався в Європі, де впритул зайнявся своєю музичною кар'єрою. У грудні 2022 року Євдокименко-молодший вперше прокоментував свою втечу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти