StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як після втечі з України виглядає онук Софії Ротару

14 вересня 2023, 14:23
Анатолій Євдокименко тепер обертається в європейських творчих колах.
Анатолій Євдокименко, Софія Євдокименко, Софія Ротару
Анатолій Євдокименко зараз - як виглядає онук Софії Ротару / колаж: Главред, фото: instagram.com/shmn, instagram.com/sofiarotaru.official

29-річний онук Софії Ротару Анатолій Євдокименко після невдалої спроби втекти з України на початку повномасштабної війни все ж зміг вибратися в Європу, де осів і займається створенням музики під псевдонімом Shmn.

У соціальних мережах він не публікує про себе практично ніякої інформації, фотографії також з'являються рідко. Найчастіше Анатолій залишає анонси нових треків або альбомів.

Так нещодавно на своїй сторінці в Instagram він опублікував анонс виходу нової роботи під назвою Amadeus, який відбудеться 1 грудня. В рамках реклами треку Євдокименко показав своє свіже фото.

відео дня

На знімку музиканта в темному плащі зняли з нижнього ракурсу прихованим в тіні дерев - сонце яскравими острівцями грає на його обличчі. Кадр належить лондонському фотографу Кірку Трумену, тож шанувальники творчості Євдокименка припустили, що зараз він знаходиться у Великобританії.

Анатолій Євдокименко
Анатолій Євдокименко зараз - як виглядає онук Софії Ротару / instagram.com/shmn

Нагадаємо, 7 березня 2022 року, на кордоні з Молдовою затримали вісім українців призовного віку. У супроводі поводиря - громадянина Молдови - чоловіки намагалися незаконно перетнути кордон України на човні. Серед затриманих виявилися Руслан і Анатолій Євдокименко - син і онук співачки Софії Ротару.

Пізніше стало відомо, що Анатолію все ж вдалося покинути країну. Він облаштувався в Європі, де впритул зайнявся своєю музичною кар'єрою. У грудні 2022 року Євдокименко-молодший вперше прокоментував свою втечу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти