StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"На нас полювали": "рот Путіна" Соловйов потрапив під обстріл в районі Вугледара

6 березня 2023, 05:15
Соловйов заявив, що він потрапив під обстріл, тому що нібито стався "витік" інформації.
Вугледар, Соловєв
Соловєв потрапив під обстріл під Вугледаром / колаж фото Telegram, скріншот з відео

Головний російський пропагандист Володимир Соловйов під час ефіру на росТБ поскаржився на те, що він нібито потрапив під обстріл, коли був в районі Вугледара Донецької області. "Роту Путіна" навіть здалося, що українські військові на нього "відкрили полювання". Відео вже розлетілося в Мережі.

Російський пропагандист стверджує, що разом з ним були окупанти з 155-ї бригади морської піхоти РФ.

"Стався витік інформації, що я повинен бути саме в цьому підрозділі і за нами почали полювати. Під час нашої бесіди з морпіхами почалися прильоти. Вони коригувалися з квадракоптерів. Прильотів було чимало ... Не 200-х, не 300-х, не 500-х не було", - сказав Соловйов.

Сам він проговорився, що це вже не перший "витік" інформації в РФ і цим займеться російська контррозвідка. Також він спробував звинуватити українських військових у тому, що вони нібито навмисно намагалися знищити знімальну групу Соловйова.

"Стався витік. Я думаю, що військова контррозвідка розбереться. Це не перший раз, коли розбираються. Є ворожі шпигуни. Вони знали, де ми будемо, тому цілеспрямовано працювали по знімальній групі, що ще раз доводить "терористичний" характер "укрнацистського" режиму. Це ще раз доводить, що вони бояться "чесного слова", - сказав пропагандист.

Пізніше з'явилося відео, на якому і видно сам "обстріл", під який потрапив Соловйов.

Соловей
Соловєв потрапив під обстріл під Вугледаром / скріншот з відео

Нагадаємо, пропагандист Володимир Соловйов і колишній "міністр оборони ДНР" Ігор Гіркін (Стрєлков) влаштували публічну сварку через війну в Україні. Причиною стало те, що Соловйов заявив, що Гіркін поїхав воювати в Україну, але "об*****ся" і повернувся. При цьому "Стрєлков" відповів в Telegram Соловйову не менш "ввічливо". У відповідь на "наїзд" Гіркін звинуватив Соловйова у брехні і запросив його на публічні дебати.

Нагадаємо, раніше український журналіст і ведучий Дмитро Гордон, який часто на своїй сторінці в Instagram публікує фрагменти з життя сусідньої терористичної держави Росія, поділився новим постом.

На своїй сторінці в Instagram він виклав відео-фрагмент головного пропагандистського шоу Росії - "Вечір з Володимиром Соловйовим", де в головній ролі виступає кремлівська шавка і розпалювач війни, ведучий Соловйов. На цей раз, посіпака Путіна не був настільки палким у своїх промовах, а також виглядав схудлим і змарнілим. Зверніть увагу: на Соловйові обличчя немає, схуд в два рази. Що з ним, як думаєте?"- запитує Дмитро Гордон.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти