StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

На каналі Плюсплюс стартував новий мультфільм Дивомандри

1 вересня 2021, 18:09
Перша серія нового шоу Дивомандри виходить 1 вересня.
Канал
Канал Плюсплюс / 1+1

1 вересня телеканал Плюсплюс, який входить до групи 1+1 media, презентує новий анімаційний проєкт власного виробництва – мультсеріал Дивомандри. Проєкт створено спеціально до 30-ї річниці Незалежності України, він знайомить дітей та дорослих з неймовірною культурною спадщиною нашої країни – українською міфологією, розповідаючи про відомі й невідомі легенди та унікальних героїв, які вражають.

Прем’єрний сезон Дивомандрів складатиметься з п’яти епізодів, тривалість яких – по п’ять хвилин. У першій частині мультсеріалу глядачі дізнаються про такі міфи та легенди України, як Легенда про Ведмідь-гору, Легенда про Івана Сірка і Річку Чортомлик, Легенда про виникнення Карпат, Легенда про Кирила Кожум’яку та Легенда про срібне місто Харка.

У сюжетну лінію епізодів Дивомандри закладено цікаві факти із міфології та легенд нашої країни, які ключові персонажі світу Плюсплюс – Квадрик, Трикутя та Кружко, у захопливій та дотепній для дітей формі дізнаються від казкових героїв Плюсплюс. Славетні герої, які з’являються у розповідях, постають у ймовірних образах та за цікавих обставин, потрапляючи у пригоди, які зараз вкарбовані у міфологію та історичні пам’ятки України

відео дня

.читайте такожЩо дивитися дітям: прем'єри на каналі ПЛЮСПЛЮС у вересні

"Створюючи проєкт Дивомандри, ми керувалися тим, наскільки наша країна багата на різні етноси та пов’язані з ними традиції. Існує дуже багато цінностей, про які хочеться розказати дітям та донести їхнім батькам важливість ознайомлення з ними. Це й працелюбність, й гостинність, щирість, прагнення свободи та справедливості тощо. Сподіваємося, що цей проєкт матиме подальший розвиток у туристичний маршрут Україною і зацікавить дітей географією та історією нашої країни", – коментує Іванна Найда, генеральний продюсер нішевих каналів 1+1 media.

Плюсплюс Дивомандри
Плюсплюс Дивомандри / Плюсплюс

Окрім цього, проєкт Дивомандри лежить в основі Всеукраїнського відкритого уроку до Дня знань, який відбувся у прямому ефірі під час першого уроку в початковій та середній школах. Урок розроблено за методичної підтримки освітнього партнера телеканалу Плюсплюс Освіторії для учнів 1-6 класів. У інтерактивний спосіб, завдяки спеціально розробленій концепції, вчитель ознайомить школярів з цікавими, трохи таємничими та разом з тим ймовірними подіями та героями культурної спадщини України. Більше того, під час уроку діти зможуть переглянути один з епізодів Дивомандрів – Легенда про виникнення Карпат.

Також 1 вересня серед учнів 1-6 класів оголошено всеукраїнський конкурс, у межах якого будуть зібрані найцікавіші міфи та легенди України. Експертне журі визначить 10 найцікавіших та найкраще оформлених міфів та легенд, і за мотивами кожного з них телеканал Плюсплюс створить анімаційний серіал.

"Для Освіторії було важливо, аби вчителі по всій Україні мали доступ до якісної розробки першого уроку навчального року. Саме тому читачам Освіторія медіа був запропонований конструктор: готові елементи уроків відповідно до вікової категорії учнів, а також бажаних акцентів і концепцій. Учителі зможуть як втілити елементи конструктору на власному уроці, так і разом із учнями долучитися до Всеукраїнського відкритого уроку в режимі онлайн. Наша мета – залучити дітей до інтеракції та осмислення історії України, ролі кожної людини в неї та, при цьому, виховати в них відчуття світового громадянства", – коментує Ярослава Мозгова, координаторка Тренінгового центру Освіторії. Побачити перший епізод Дивомандрів можна буде вже 1 вересня, у середу, о 19:45 на телеканалі Плюсплюс. Не пропускайте прем’єри та продовження улюблених мультсеріалів на телеканалі Плюсплюс.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти