StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

На Гребенщикова склали протокол за правду про війну

18 травня 2023, 23:22оновлено 19 травня 2023, 12:05
Рок-музикант Борис Гребенщиков опинився в "немилості" за правду про військове вторгнення в Україну.
Гребенщиков
На Бориса Гребенщикова склали протокол / Фото : cosmo.ru

Російський музикант Борис Гребенщиков опинився у фокусі пропагандистських ЗМІ на цьому тижні. Зокрема, Тверський суд Москви склав на музиканта протокол за правду про війну.

"Поняття не маю, про що мова. Я не знаю, будемо чекати. Вже чого-чого, а про армію я взагалі ніколи нічого не говорив", - прокоментував ситуацію Гребенщиков, якого цитує Стархіт.

Тим часом, співака такі новини навряд чи сильно засмутили, адже він давно поставив хрест на терористичній Росії і живе в Лондоні. "Я переїхав давним-давно, багато років цього прагнув, тому що у Великобританії працювати значно приємніше, ніж у Росії. Коли я в Росії, мені комфортно там, але якщо є вибір, то в даний момент вибираю Англію, так як мені в студію ближче їздити", — повідомив співак.

відео дня

Нагадаємо, раніше легендарний рок-музикант і фронтмен колективу "Машина часу" Андрій Макаревич, який засудив повномасштабне російське військове вторгнення в Україну записав спеціальну пісню-звернення до російських солдатів.

Крім того, артист похвалив Аллу Пугачову, яка також покинула країну-агресорку. "Моя повага завжди до неї була величезною. Воно просто зашкалює", - заявив Гребенщиков.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти