StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Музична керівниця Джей Ло розкрила її секрети краси

17 листопада 2023, 13:51
Дженніфер Лопес наполегливо працює над своїм здоров'ям і красою. Про це розповіла її музична керівниця Кім Берс.
Джей Ло
Лопес стежить за тим, щоб охопити все, і вона наполегливо працює, каже жінка з її команди / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

Музикант і композитор Кім Берс співпрацює з Дженніфер Лопес в якості музичної керівниці з 2010 року і брала участь в різних її турах. Про це повідомляє британський таблоїд Daily Mail.

Берс брала участь в різних турах Лопес, включаючи грандіозні ‒ All I Have і It's My Party. Вона похвалила зіркову артистку за те, що вона завжди "дуже, дуже старанно" працювала, а також зазначила, що не думає, що Лопес найближчим часом піде на пенсію (влітку їй, нагадаємо, виповнилося 54 роки).

Пояснюючи, чому вона вважає, що артистка виглядає неймовірно яскраво, Берс сказала: "Це весь спектр [того, що Лопес робить ‒ Главред]. Це особисте здоров'я, фізичне, вона про все піклується. Вона стежить за тим, щоб охопити все, і вона наполегливо працює".

відео дня
4556
Кім Берс працює з Дженніфер Лопес вже 13 років / Instagram

Нагадаємо, Лопес зараз виховує дочка Емму і сина Максиміліана від шлюбу зі співаком Марком Ентоні.

Після того як актриса разом з нинішнім чоловіком, актором/режисером Беном Аффлеком, відновила свій роман в 2021 році, то забрала своїх дітей і привезла їх до Каліфорнії.

Змінами в зовнішності здивувала Віра Брежнєва - співачка після 40 років прийняла рішення надалі не використовувати фільтри для селфі, і показала, до чого привів її експеримент.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти