StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Чоловік Симоньян накинувся на Зеленського, вислужившись перед Путіним

27 квітня 2023, 09:16
2820
Неадекватний пропагандист не стримував слів, говорячи про Володимира Зеленського.
Тигран Кеосаян, Володимир Зеленський
Чоловік Симоньян накинувся на Зеленського / скріншот YouTube

Російський пропагандист і чоловік Маргарити Симоньян Тигран Кеосаян закотив істерику на росТБ, відпрацьовуючи гроші Кремля.

Не зовсім адекватний режисер не втомлюється повторювати наративи пропаганди. Іншому шанувальнику війни Борису Корчевніковим він розповів, що був знайомий із Зеленським.

"Склалася така ситуація, коли не розумієш, що від цього клоуна і кінченого наркомана Вови Зеленського, якого я знав особисто, можна очікувати. Комік послав народ на смерть", - видав Кеосаян, але чомусь промовчав, що війну почав російський диктатор Володимир Путін.

відео дня

"Він вбиває своїх громадян, знищує країну. Ось про що я турбувався, і Маргарита теж, до речі", - не вгамовувався пропагандист.

Раніше також стало відомо про те, що Маргарита Симоньян, мабуть, вже відчуває близькість кінця і вмирає від страху розплати за свою брехню і розпалювання війни. Так, доказом агонії і паніки стала посилка, яку невідомі прислали в офіс пропагандистського смітника RT, а також викликані сапери, поліція і кінологи.

Раніше стало відомо, що Симоньян написала на своїй сторінці в соціальних мережах: "А ваші колишні родичі, Філіп, (випорожнюються - неценз). цьому суспільству прямо в рот. Не знаю, може вашим так подобається. Існують різні сексуальні збочення. Але російському народу якось ніяково", - сказала вона.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти