StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Московська" донька Ольги Сумської підтримала режисера-путініста на червоній доріжці в РФ

2 квітня 2023, 12:38
Тоня Паперна продовжує активне світське життя в країні-агресорі.
Антоніна Паперна, Володимир Яглич
Антоніна Паперна та Володимир Яглич відвідали прем'єру нового серіалу режисера-путініста Федора Бондарчука / instagram.com/tony__pepper

Антоніна Паперна, донька української акторки і Народної артистки України Ольги Сумської, продовжує вести богемний спосіб життя в країні-окупанті, незважаючи на війну в Україні.

Через мовчазну позицію Паперної Сумська регулярно опиняється між двох вогнів у спробах виправдати мовчання доньки про військові злочини рф в Україні. Ольга розповідає про тваринний страх, який має Тоня від життя в країні-агресорі, проте сама Паперна мимоволі спростовує це.

Вже вдруге за останній місяць Антоніна з'являється на червоній доріжці разом з чоловіком, російським актором Володимиром Ягличем - вони відвідують прем'єри і охоче фотографуються для російських ЗМІ. Так Паперна прийшла на прем'єру серіалу, який зняв режисер-путініст Федір Бондарчук.

Акторка не тільки підтримала творіння людини, яка схвалює та підтримує війну в Україні, а й стала гарячою темою для обговорень у жовтій пресі - головну роль в серіалі, прем'єру якого відвідали Паперна і Яглич, зіграла колишня дружина російського актора, Світлана Ходченкова, особисте життя якої після розриву з ним не склалося.

Раніше Ольга Сумська розплакалася на інтерв'ю, коли розповідала про своїх московських онуків - акторка зізналася, що намагається плекати в них любов до української культури.

Також Ольга Сумська розповіла, яка в неї думка про ймовірну "могилізацію" її Московського зятя - російського актора і чоловіка її старшої доньки Володимира Яглича.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти