StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Поки мама прикриває спину: мовчунка Тоня Паперна розгулює по московських прем'єрах

7 березня 2023, 12:09оновлено 7 березня 2023, 13:16
Ользі Сумській доводиться віддуватися за свою "російську доньку", яка не відмовляє собі в задоволенні жити звичним життям.
Тоня Паперна, Ольга Сумська
Тоня Паперна живе в своє задоволення, поки Ольга Сумська намагається хоч трохи відбілити її ім'я / instagram.com/tony__pepper, instagram.com/olgasumska

Українська акторка Ольга Сумська під час повномасштабної війни в Україні втрачає зв'язок зі старшою донькою - Тоня Паперна, яка живе в рф зі своїм чоловіком, російський актором Володимиром Ягличем, та двома дітьми, геть відмовляється залишати країну-агресора або говорити щось проти кремлівської пропаганди.

Сумська виправдовує свою дитину, мовляв мовчить вона не тому що підтримує геноцид українців, а просто боїться за своє життя. Втім, страх не заважає Паперній відвідувати світські заходи в компанії чоловіка.

Нещодавно в росЗМІ з'явилася новина про те, що Тоня з Володимиром прийшли на прем'єрний показ в компанії їх п'ятирічної дочки Єви, і охоче позували на камери на червоній доріжці.

відео дня

На одному зі знімків, що потрапив в Мережу, Паперна і близько не виглядає заляканою - схоже, донька Сумської просто вирішила ігнорувати війну і продовжувати жити своїм ситим і безтурботним життям зірки країни, яка методично знищує кращих дочок і синів на її Батьківщині.

Тоня Паперна, Володимир Яглич та їхня дочка Єва
Тоня Паперна, Володимир Яглич та їх донька Єва на червоній доріжці / thevoicemag.ru

Раніше Ольга Сумська розплакалася на інтерв'ю, коли розповідала про своїх московських онуків - акторка зізналася, що намагається плекати в них любов до української культури.

Також Ольга Сумська, розповіла, чи є в неї думка про ймовірну "могилізацію" її Московського зятя - російського актора і чоловіка її старшої доньки Володимира Яглича.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти