StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Став господинею: молодиця Остапчука показала, як "керує" телеведучим

15 квітня 2023, 13:54
Тепер Остапчук головний по дому - готує і прибирає за двох.
Остапчук подруга
Остапчук подруга / Instagram

38-річний український ведучий Володимир Остапчук, який не зміг більше терпіти і вперше за довгий час показав свою нову дружину, тепер виконує всі доручення молоденької пасії.

Так, 22-річна журналістка Катерина, яку журналісти давно вивели на чисту воду, схоже вміє поводитися з велелюбним Остапчуком. Принаймні, в її сторіз Остапчук і досить вміло прибирає, а також готує сніданок. "Сказала, що другого випуску не буде, поки не поприбирає", - пише журналістка Катя, маючи на увазі випуск програми за участю ведучого.

Остапчук прибирає, Катя знімає
Остапчук прибирає, Катя знімає / Instagram

Під час другого сторіз, молода панянка показує, як її двічі розведений коханий смажить млинці. Сама Катя, яка нещодавно зізнавалася в тому, що не вміє готувати, пише, що їй складно не втручатися в процес приготування сніданку.

Остапчук смажить, Катя знімає
Остапчук смажить, Катя знімає / Instagram

Нагадаємо, раніше подруга-журналістка велелюбного телеведучого Володимира Остапчука Катерина, який розлучився вже зі своєю другою дружиною, нотаріусом Христиною, знову підігріла чутки про те, що пара таки разом.

Так, на своїй сторінці в Instagram, молода дівчина виклала фото зі своїм бойфрендом, не показуючи обличчя обранця. Тим часом, уважні користувачі розгледіли і впізнали куртку самого телеведучого.

Раніше також подружка Остапчука знову показала себе без одягу. Дівчина влаштувала чергову сесію запитань і відповідей зі своїми підписниками в Instagram, де похвалилася тілом в одній лише нижній білизні. Вона також написала свої параметри, якими, власне, можна і похвалитися.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти